בעיות במנצ'קין

המסכה3

New member
בעיות במנצ'קין

אני משחק מנצקין כבר כמה שבועות ואני לא מבין שני דברים: 1.באחד משלבי התור צריך לתרום קלפים לשחקן בדרגה הנמוכה במשחק.האים צריך להתיחס לדרגה המעשית או למקורית? 2.בחוקים כתוב ש"אף שחקן לא יכול לעלות לדרגה 10 מלבד על ידי הריגת מפלצת." אבל גם כתוב "במהלך תורך אתה יכול לזרוק קלפיםב סך 1,000 פיסות זהב ולעלות דרגה .1" אז האים מותר למכור כשאני בדרגה 9 או אסור? בתודה מראש יובל

ycyclop

New member
תשובות

1. הדרגה הנוכחית 2. כמו שכתוב. ניתן לשלם 1000 פיסות זהב ולעלות רמות, אבל את הרמה ה-10 ניתן לקבל רק אם הורגים מפלצת. זה אומר שגם לא ניתן לעלות לרמה עשירית עם קלפי "עלה רמה"

ננסק

New member
שתי הערות

1. כש-ycyclop אומר "הדרגה הנוכחית", הוא מתכוון *ללא* מתאמים (דרגה מקורית, כמו שכתבת). פשוט הדרגה שלך, 1 עד 10. ככלל, המתאמים אינם נחשבים אף פעם לחלק מהדרגה שלך, מלבד בקרב, למטרת הבסת דרגה של מפלצת. זוהי נקודה חשובה. 2. הדרך היחידה להגיע לדרגה 10 מלבד הרג מפלצת היא עם הקלף "התערבות אלוהית", שנותן לכל הכוהנים במשחק דרגה אחת, וכתוב עליו במפורש שהוא מסוגל להעלות אותם אפילו לדרגה 10. אין שום דרך אחרת לעקוף את החוק הזה.

chatenoire

New member
תוספת ל-2

אחד הבונוסים בלהיות אלף הוא שאתה עולה בדרגה כשאתה עוזר למישהו אחר להביס מפלצת. גם ככה אפשר לנצח במשחק (כך ששני אנשים יכולים לנצח בבת אחת אם מרגישים נדיבים).

Reilak

New member
קרה לי פעם...

שניצחתי ביחד עם עוד מישהו, אך כדי שזה יקרה צריך לשחק אלף.

טלד

New member
אנחנו משחקים בדר"כ עם חוק בית

שאפשר לנצח גם בעזרת קלף "kill the hireling". זה אפילו קרה איזה פעם פעמיים.

למעלה