בעיות במיטה

SuperVixen

New member
בעיות במיטה

יש לי חבר כבר יותר משנה, ולמרות שאנחנו מאוד מאוהבים יש לנו בעיות בחלק המיני של הקשר. אנחנו בני הזוג הראשונים אחד של השני ולכן פחות מנוסים מאשר אנשים שהיו עם בני זוג רבים. בצער רב אני אומרת שעדיין לא גמרתי. למרות שהחבר שלי מאוד מפנק ואוהב, כשהוא מגיע לחלקים האינטימיים שלי, הוא נהייה נבוך, לא בטוח ואבוד. הוא מפחד להכאיב לי או לגרום לי לתחושות לא נעימות (כפי שקורה לפעמים). אני לא מאוננת, לכן אני לא יודעת מה יגרום לי לתחושות נעימות או איך להסביר לו מה לעשות. לפעמים (אני מתייחסת לכשהוא מאונן לי) נעים לי, לפעמים לא נעים לי ואני אומרת לו להפסיק, ולפעמים אני פשוט לא מרגישה כלום, כאילו הוא ליטף לי את הציפורניים. במין אוראלי התחושות יותר חזקות ונעות בין נעים מאוד למאוד לא נעים. אני לא יודעת מה הוא עושה נכון ומה לא נכון, וקשה לי להסביר לו. חוץ מזה, למרות שהוא אמר לי אלפי פעמים (ואין לי סיבה לא להאמין לו) אני תמיד חושבת שהוא לא נהנה (ואולי אף נגעל), אבל עושה את מפני שהוא יודע שאני נהנית. ולבעייה העיקרית: המשגל. הפעם הראשונה הייתה נוראית, והאחרות לא היו טובות ממנה בהרבה. יש לו בעייה של שפיכה מוקדמת. מספר שניות אחרי שהוא חודר אליי הוא גומר. זה מפתיע אותי מאוד, מפני שבמין אוראלי או כשאני מאוננת לו זמן השפיכה הוא נורמלי לחלוטין (או לפחות ארוך יותר). הוא בעצמו אומר שהוא כמעט ולא נהנה, ולפעמים הגמירה כואבת לו. גם לי יש כאבים. כמעט תמיד בזמן החדירה כואב לי למרות שאנחנו משתמשים בסיכוך כמו קונדום או ג'ל ודואגים להרטיב אותי היטב.... *blush* גם כאן אני כמעט לא נהנית. לעיתים אני מרגישה תחושה נעימה (לא כזאת שתגרום לי לקרוא בשמות קדושים, אבל נחמדה) ולפעמים אני פשוט לא מרגישה כלום. אנחנו מנסים תנוחות ועושים ניסויים, אבל נראה שכלום לא עוזר. אני חוששת שמה יש בי איזו בעייה פיזית (יש דבר כזה "אישה שלא מסוגלת להנות ממין"?). הבעייה הזאת מאוד מפריעה לי ומתסכלת אותי. כרגע בגלל לוחות זמנים בעייתים (שנינו חיילים) אנחנו לא יכולים ללכת לטיפול, אבל אנחנו מתכוונים לעשות זאת ברגע שיתאפשר לנו. מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם יכול להיות שיש לי וגינה "מקולקלת"? ומה גורם לגבר לגמור מהר במשגל אבל לאט לאט במין אוראלי?

qt1

New member
SuperVixen../images/Emo140.gif

היי בוקר טוב. אין לך ווג'יינה מקולקלת !!! אל תכניסי לעצמך שטויות לראש טוב? אוי ואבוי טבעי שבמין אוראלי גומרים יותר לאט , עד שתגיעו לטיפול אני ממליצה לכם בחום לקנות את "הקלטות לאוהבים" (יש בסטימצקי) לדעתי הקלטות הללו יכולות ללמד אתכם הרבה על סקס נכון . לו הייתי יודעת על טיפול מיני בזמן הצבא , הייתי כותבת לך , כל חיפושי עד עתה ברשת ,עלו בתוהו , ועל כך צר לי מאוד. כתבי לי מה דעתך? יום נעים. qt1

טיפול מיני בזמן השרות הצבאי../images/Emo150.gif

אין כל קושי לפנות, להגיע ולקבל טופס 106 (הטופס הצבאי המהווה מקבילה לטופס 17 מקופות החולים) כדי להיות בטיפול מיני. מספיק שאחד מבני הזוג פונה לרופא היחידה ואז שני בני הזוג יכולים להגיע ... מי שלא מעיז, לא.... ויפה שעה אחת קודם!! שלכם ובשבילכם עידן מיליצ'ר

qt1

New member
../images/Emo5.gif ואני עד 03.00 חיפשתי...

איפה לא חיפשתי? (ועוד נעזרתי בחברות דרך ה
, אף אחת מאיתנו לא מצאה ברשת כלום) יה חביבי ...... בפעם הבאה אני מתקשרת אליך
ופשוט שואלת אותך.
איזה כייף שאתה כן יודע. X qt1

לא ליצור ציפיות מוקדמות

קשה לי להאמין שיש רופא צבאי שיתן טופס 103 (זה הטופס) לטיפול מיני לחייל/ת בסדיר

גוודה ! למה אתה זורק חרא(ה)../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה מדבר עם בעל מקצוע ובעל ניסיון!!! יש רק מקום להעיז וללכת לרופא !! זה לא קל בגיל 18-20 זו בעצם להודות בבעיה בתפקוד מיני... אבל ט' 106 מקבלים!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

SuperVixen

New member
עצובים ומתוסכלים

אז מה הבעייה? מגע בווגינה שלי פשוט לא נעים לי. אני לא פריג'ידית ואני נורא אוהבת שנוגעים בי, אבל נראה שכשהוא מלטף לי את הגב יותר מעים לי מכשהו מאונן לי או שוכב איתי. האופציה של טיפול לא תהייה רלוונטית אלא בעוד חודשים, והייתי מרוצה לא היה לי פתרון זמני כלשהו עד אז. קנינו את הספר "סקס עכשיו" שמכיל גם הוא תיאורים מפורטים על עינוגי השותף, אבל לא נראה שזה עזר במשהו. החסר המיני הזה מאוד מפריע לי, וגם לחבר שלי. הוא מרגיש מאוכזב ומתוסכל מזה שהוא לא מצליח לספק אותי. ידוע שיש נשים שלא מגיעות לאורגזמות. למה שלא יהיו נשים שלא מסוגלות להנות מסקס? ובאשר לטופס 106, לא ידוע לי שהצבא עובד עם מרפאות לטיפול מיני. איך אני יכולה לברר עוד על זה?

qt1

New member
SuperVixen ../images/Emo142.gif

היי שוב. רציתי לשאול איך הקשר ביניכם מחוץ למיטה , תוכלי לשתף בבקשה? איך היית מתארת את הקשר? איך המשפחה והחברים מקבלים אותו? אחרי הכל , חבר ראשון... אני אולי יורה באפילה אבל בכל זאת , אולי נתקדם משהו. וגם רציתי לשאול אותך על הקלטת לאוהבים , יודעת שממליצים עליה בחום במצבים כמו שלכם , לא הגבת להודעתי וחבל. כל טוב qt1

SuperVixen

New member
מושלם

בנוגע לשאלתך כיצד יחסינו מחוץ למיטה, אנחנו ממש הזוג המושלם. ההורים שלי מחבבים אותו מאוד וההורים שלו פשוט מעריצים אותי, כך שבנושא הזה זו ממש לא הבעייה. אני מאוד אוהבת אותו ואנחנו מאוד מאושרים ביחד, אבל הקטע של הסקס מאוד מציק לי. מה זו בדיוק "הקלטת לאוהבים"? למה הכוונה ב"מצבים כמו שלנו"? סליחה על האיחור בתשובה. צבא, לצערי.

למעלה