בעיות בלהרדם.

GandWar

New member
בעיות בלהרדם.

ובכן, אני בן 15, ומאז שאני זוכר את עצמי, תמיד יש ךי בעיות עם להרדם, תמיד אני שוכב במיטה, ומחשבות מתחילות לרוץ למוחי, ורק אחרי חצי שעה (במקרה הטוב) אני יכול להרדם. הבעיה היא שגם הימים שלי עמוסים, ודורשים ממני ללכת לישון ב-11 ולקום בשש (שזאת בעיה בפני עצה, אני יודע, וגם לגבי זה אני מנסה לעשות משהו). ניסיתי כל מני דרכים על מנת להרדם, כגון לספור כבשים או סתם לספור, לספור כבשים לא נמשך הרבה, מחשבות אחרות משטלתות לי על הראש, ובספירה הרגילה אני פשוט עובר לספור בתת מודע, ז"א בלי לחשו על זה, ובמקביל אני חושב על משהו אחר. יש לכם אולי רעיונות כלשהם כיצד אני אוכל להרדם מהר יותר? התודה מראש, דני.

דנטל

New member
לספור לא עוזר

צריך להתנתק ממחשבות ולהיות רגועים ולא מרוכזים בכלום והספירה עושה בדיוק ההפך. קרא על הגיינת שינה בקישורי הפורום.

RieM

New member
אל תלחץ ואל תילחץ

עצום עיניים וחשוב חיובי - בסוף תירדם.

GandWar

New member
זה מה שאני עושה...

אני סתם זורם עם המחשבות, אבל אין להן סוף! ז"א לפעמים זה יכול לקחת שעתיים!

RieM

New member
אז בוא נעשה קצת סדר במחשבות

משהו כנראה מטריד אותך ומציק לך. ולכן, כשאתה עולה על משכבך בלילה, פשוט נסה לחשוב הכל חיובי, רק טוב, אל תתן לרע להיכנס. נסה לדמיין חמימות שעוטפת אותך ולחשוב על דברים טובים שקורים לך. וכך תראה איך בלי משים, פתאום תרדם.

shaiush4

New member
לספור כבשים ../images/Emo6.gif

כמו שדנה אמרה, כנס לקישורים ותראה אם יש שם משהו שיוכל לעזור... קשה להגיד לנקות את הראש ממחשבות, זה לא פשוט בכלל לא לחשוב על כלום. יש דיסקים כאלה של מוסיקת מדיטציה, כשאתה מתרכז במוסיקה (בלי מילים כמובן) אתה לא חושב על דברים אחרים, וזו מוסיקה שקטה ורגועה, ומצד שני לא מאוד מונוטונית שזה משגע אותך. שווה לנסות, לי זה עזר פעם.

למעלה