בעיות ביחסי המין

גידוששש

New member
בעיות ביחסי המין

כתבתי הודעה לפני כמה ימים ואני וחברה שלי לא מצליחים לקיים יחסי מין בגלל גודל הנרתיק שלה..!! לא זה לא וגנימוס כמו שאמרתם, היא מצליחה להכניס אצבעות. ואפילו כמה מידי פפעם אבל הזין שלי פשוט לא נכנס לשם היא בוכה מכאבים למרות שאני נורא עדין. וב. בזמן האחרון היא לא משתפת פעולה..!! היא לא עושה כלום על מנת שנצליח. או לפחות לא מראה רצון. א. מה אפשר לעשות על מנת להצליח???? ב. מה אני יכול להגיד לה על מנת להרגיע אותה או על מנת שהיא תשתף פעולה. תודה גידי

דוקא יכול להיות שזה כן וגיניזמוס

שלומלום לך, לוגיניזמוס יש רמות שונות, אם היא מצליחה להחדיר אצבעות אך בזמן חדירה של האיבר שלך היא מתכווצת בהחלט יכול להיות שמדובר בוגיניזמוס. הייתי מציע לה לגשת לבדוק את הנוזא ובכל מקרה בנתיים לא לקיים יחסים שכואבים. אתם יכולים לעשות אהבה ללא חדירה. שלומלום

יכול להיות וגיניסמוס

משום שאצל רוב הנשים הוגיניסמוס קשור לנוכחות של הגבר וההתכווצות במיוחד מופיעה בניסיון חדירה של פין. ממליץ לכם לגשת לטיפול מינ בשילוב עם פיזיותרפיסטית

וגיניזמוס

לא נראה שיש בעיה בגודל הנרתיק של חברתך, וזאת מבלי לראותו אפילו. בעתיד אפילו יצא משם ראש של תינוק. וגיניזמוס אינו מציין גודל נרתיק קטן, אלא כיווץ לא רצוני של השרירים המקיפים את הנרתיק. זה קורה בד"כ בקשר להחדרת פין (אם כי במקרים קשים יותר גם בנסיון החדרת טמפון, או אצבע). חברתך "אינה משתפת פעולה" כי זה כואב לה. אם לך היה כואב הפין, כל אימת שהיית מנסה לחדור, גם אתה היית נרתע מקיום יחסי מין וגם אתה "לא היית משתף פעולה". טיפול מיני ממוקד לבעיה זו מניב תוצאות מאוד מוצלחות. מקווה שטלי רוזנבאום, פיזיותרפיסטית המטפלת בתחום זה תתן מנקודת מבטה. בינתיים קיימו כמה שיותר יחסי מין, אך בלי חדירה.

למעלה