בעיות בזוגיות..

בטןגב

New member
בעיות בזוגיות..

אנחנו נשואים 5 שנים ונהנים מאוד מהיחסים. לאחרונה,יש לנו קצת פחות "התלהבות" אחד על השני ממה שהיה פעם, אתם יודעים, יש יותר אדישות ואולי עצלנות וזה נרא חסר לנו, אני חושבת שאני בעיקר זו הבעיה, גם בגלל שכשאני עמוסה בעבודה או לחוצה ממשהו אני ממש לא מרוכזת ביחסים. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם זה? איך מחזירים את ההתלהבות ?

בטןגב

New member
קמתי מוקדם, בקושי ישנו הלילה.

במהלך הערב, הדברים השתנו. הוא בא אליי, כשאני פה מול המחשב, ואחרי שהפשיט אותי וליקק לי את כל הגוף (כמובן שיש מקומות שדרשו התייחסות מיוחדת) נפלנו לרצפה (לא שמנו לב שהחלון פתוח ואנחנו גרים בגובה הרחוב) הזדיינו על הריצפה, היה לו גדול וארוך כמו שמזמן לא ראיתי(כנראה ממש התגעגע) והוא הכניס אותו כל כך עמוק, זה היה מענג ושנינו צרחנו וגנחנו ביחד. אחר כך נכנסתי להתקלח, הוא נכנס למקלחת ועיסה אותי בכל הגוף עם שמן ואני עיסיתי אותו ואחרי שהיינו חלקלקים ומחליקים מצצתי לו עד הגרון כמה פעמים, הוא חשב שהוא מת, הוא לא הצליח לעמוד יותר. התכופפתי לתנוחת כלב והוא הכניס לי מאחורה ושוב הכניס עמוק ממש, כבר חשבתי שהוא הולך לצאת ממקום אחר ואז המשכנו להתעלס במקלחת , מילאנו את האמבטיה , התנגבנו ונכנסנו למיטה, הוא היה גמור (בתרתי משמע) ואני שכבתי עליו ערומה, מתענגת מכל הרגשה של הנוכחות שלו. אולי ישנתי שעה או שעתיים, לא יכולתי יותר ובאתי לפה, לא הייתי מסוגלת להירדם אחרי לילה כזה. נראה לי שאני אחזור אליו עכשיו, בא לי עוד סיבוב.

אורמור

New member
תודה רבה על התיאורים המדוקדקים

זה נחמד שבעיות נפתרות כאן רק מעצם זה שהן עולות תמיד אמרתי שזה פורום פלאי.. יכול להיות שבעקבות התיאורים תפתרנה גם בעיות של כאלה שלא העמידו אותן כאן לדיון.. בכל מקרה אם את מרוצה אנחנו מרוצים הפורום שלנו מתאמץ לתת שרות טוב לכל משתמשיו שמחים שהצלחנו..
אור

למעלה