בעיות בזוגיות

shir1128

New member
בעיות בזוגיות

מה לעשות כאשר הבן זוג רוצה שאני אלך לטפול פסיכולוגי עקב בעיות (שאני מודעת לקיומן) עם אמא שלי ואני לא מעוניינת??

Miss Shmelo

New member
לא נתת מספיק פרטים..

אבל לפי דעתי אין דבר כזה:" הבן זוג רוצה", טיפול פסיכוללוגי זה מאוד אישי וצריך את הסכמת המטופל. לפי דעתי אם הבעיה היא רק אם אמך, נסי לפתור אותה בלי טיפול פסיכולוגי, נסי לוותר ולהתפשר כמה שיותר. אולי תשתפי אותנו מה הבעיה? גברת שמלו

אם כבר את הולכת

אז תלכי בשבילך ולא בשבילו אני הלכתי כדי לפתור בעיה קטנה והצלחתי לפתור כל כך הרבה דברים, כולל הקשר עם אימי שהשתפר אחרי הטיפול אמשח לעזור באדי

polegra

New member
ממממ....

בן זוגי גם רוצה שאני אלך לטיפול הוא רואה בזה תרופת פלא....הוא חושב שהחרדות שלי והפרעות האכילה שלי יטופלו בצורה הטובה ביותר ע"י פסיכולוג והיו לנו הרבה ריבים על זה. אני ניסיתי טיפול לפני שהכרתי אותו ושנראתי את זה הוא לעומת זאת הולך לטיפול וכל בעיה שיש לו הוא פותר כך. אני לא...אני שונה ממנו האם הוא מקבל את זה אחרי כל השנים? לא ממש...וזה עולה כל פעם שאני במשבר...ואז אני שוב מסבירה לו את צריכה להסביר לבן זוגך שעבורך זו לא אופציה שאת מודעת לבעיות שלך ושאת בוחרת לטפל בהן בצורה אחרת כפי שלא לכולם מתאימה אותה אנטיביוטיקה כך גם טיפול פסיכולוגי לא עוזר לכולם להיפך..אם את הולכת לטיפול שלא מבחירה שלך הרי הטיפול לא יהיה מועיל ואולי אפילו יזיק. פשוט לדבר איתו זה הפתרון היחיד טלי

bhs

New member
איך זה קשור לזוגיות ומה זה עינינו?

טיפול פסיכולוגי הפך לשיגרתי. נראה לי שמי שעוד לא חווה הפסיד. מצד שני יש צורך בשיתןף פעולה וזה צריך לבוא בהסכמה אחרת זה ביזבוז כסף וזמן.אולי זה שהוא יהיה היוזם זה טוב "הלכתי כי הוא רצה" אבל אם זה לא יתאים לך זה גם לא יעזור...

עושים מה שרצוי לעשות בכל מקרה

של חילוקי דעות, יושבים לדבר. את מסבירה את העמדה שלך והוא את שלו. אם כי במקרה הזה לך יש את זכות ההחלטה הסופית. הרי מדובר בטיפול מאוד אישי בך.

lili81

New member
לא מעוניינת אז לא

הבעיה היא לא בעיה בזוגיות הבעיה היא בבן זוג שלך שלא מוכן לשמוע סירוב בנושא.. טיפול מסוג זה הוא החלטה שלך בלבד ולא של אף אחד אחר.. למרות שאני מאמינה שהוא רוצה רק בטובתך

למעלה