בעיות בזוגיות

בעיות בזוגיות

היי,
ממש בקצרה - בשבועות האחרונים אני והחבר נפרדנו אחרי כמעט שנתיים ביחד.
אני מכירה את השלב הזה בזוגיות, שכנראה חוזרים אחריו לעוד תקופה, אבל כמעט כל מי שאני מכירה שנפרד פעם אחת נפרד גם עוד פעם.
אני מאוד רוצה לחזור ומתגעגעת קשות, קשות, קשות... אבל לא אם זה בכל מקרה חסר סיכוי.
קרה לכן שנפרדתן פעם מבן הזוג, חזרתם אחר-כך וזה החזיק מעמד?

מלאת געגועים ומדוכאת קלות

שלום

אם יגלה מעלות חדשות באופייך וילמד לאהוב אותך, יחזור אליך. נסי לשמור אתו על קשר רחוק יותר ולא מחייב, כמו לדבר לפעמים, ולקרב אותו לאט ובהדרגה.

2461

New member
היי לך

לי זה לא קרה (בינתיים) ואני מקווה שלא יקרה, אבל אני מכירה הרבה שנפרדו וחזרו, והתחתנו גם

אל תאגה, זה שכיח, יש תקווה

sani48

New member
היי

בעיני זה מאוד תלוי מה היתה הסיבה לפרידה,אם תכלי תפרטי קצת לגבי זה

Megie

New member

נכון, יש הרבה משברים בזוגיות, לפעמים אפשר לעבוד על זה ושווה לעבוד על דברים-ולהמשיך הלאה מחוזקים..ולפעמים זה פשוט לא כדאי כי הזוג לא מצליח לגשר ויש יותר מדי קשיים.. אני לא יודעת למה נפרדתם ומה הסיבות-ואולי הפתרון היה פזיז ושווה לעבוד על דברים, אישית-אם אני מחליטה להיפרד סופית..אני אוהבת לעשות את זה בצורה בה השניים יוצאים בהרגשה חיובית-בלי כעס ושנאה, אבל אף פעם לא חזרתי בי.

הכל תלוי בשניכם..ועם כל הקושי-במידה ולא תחזרו, פשוט תמשיכי הלאה ותלמדי מהקשר הזה לדרך החדשה.

תיהי חזקה..אנחנו כאן!!

marioForever

New member
קודם כל יש לך כינוי ממש מגניב

ובלי קשר לזה,
תראי, BELIEVE ME
אני מכיר את התחושה שלך, ומה יקרה ?
אני לא יודע מה יקרה בעתיד
אני לא חושב שאת או אף אחד אחר בעולם הזה יכול לדעת מה יהיה אם תחזרו או לא ?
תראי, תקשיבי ללב שלך אני משער
אממ.. או שתתחילי פרק חדש
אבל בכל מקרה גם פה וגם פה את בסוף תפסידי משהו תרוויחי משהו
אז .. אני לא ממש יודע מה להגיד
פשוט תקשיבי מה הלב שלך באמת רוצה...

לא לא לא ...

החזרה אחורנית היא הטעות הכי נפוצה שיש, פשוט מתגעגעים למי שמילא את החלל, והריקנות אחרי הפרידה היא בלתי נסבלת.
הפתרון המיידי והלא חכם הוא לחזור.

אבל ..... תמיד נפרדים שוב ושוב פעם מתרסקים לחינם.
עדיף פשוט לדעת לשרוד את הפרידה, להתגבר, ולהמשיך הלאה למשהו טוב יותר.

למעלה