בעיות בזוגיות

אמלי12

New member
לגבי מנשאים

יש יועצות מנשאים שמגיעות אליך הביתה ומתאימות לך מנשא, אז תחפשי ותזמיני כזאת.
לגבי השאר- יש מה לעשות, כי נראה שהמצב של להיות תקועה בבית כל היום לבד עם תינוקת ממש לא בריא לך.
האם יש לך חברות להפגש איתן מדי פעם? האם יש חוגים שאת יכולה ללכת אליהם?
כל דבר הוא פתיר אם רוצים לפתור אותו, למשל אפשר לעבור לדירה עם מעלית או בקומת קרקע ואפשר לעבור למקום יותר קרוב לחברים ומשפחה.
אם את רוצה להיות עצמאית אז תהיי עצמאית, את לא חייבת אישור ממנו כדי לקנות מנשא אם זה מה שיעזור לך לצאת מהבית.
חוץ מזה נראה לי שזאת לא רק בעיית יחסים, כדאי מאוד להתייעץ עם מישהו לגבי דיכאון,
כאשר מדוכאים אז נראה ששום דבר אינו פתיר ואין מוטיבציה לנסות כלום גם כשמציעים לך פתרונות הגיוניים.

הלו - נולדה לך תינוקת, זה לא גידול ממאיר!

את יכולה להמשיך לחיות את חייך, את יכולה לצאת לטיול בבוקר , לקניות אחר הצהריים ואפילו לסיבוב בערב - הכל עם התינוקת!. יש לך גם הרבה שעות בבית ככה שאין שום בעיה שתלמדי להכניס תמונות למחשב (אמא שלי למדה לעשות את זה בגיל 70 והיום היא יודעת הרבה יותר טוב ומהר ממני להקטין תמונות, להגדיל תמונות, לסדר אלבומים בתיקיות, לשלוח תמונות לכל העולם ואחותו במיילים), להרכיב בלנדרים ואפילו - רחמנא ליצלן - לפתוח סתימה בביוב!!!
אני חייבת להגיד שלפי התאור שלך את נורא תלותית ואפילו קצת בכיינית ולא ממש כייפית, אולי גם בעלך מרגיש ככה?

אתם מתנהגים כמו אנשים שחסרות להם שעות שינה.

אני מציע, שאת הקניות תעשי דרך האינטרנט (אם דלקת הגידים מאפשרת לך) ואת המנשא תקני בעזרת שליח.

למעלה