בעיות בזוגיות

בעיות בזוגיות

לפני כשנה וחצי התחתני לאחר מערכת יחסים של מס רב של שנים ,כיום אני נשואה שנתיים וילדתי לפני מס חודשים מרגע שהתחתנתי הרגשתי שטעיתי , כיום שאני אמא המצב יותר קשה יחסו של בעלי הולך ונהיה הרבה יותר קשה כלפיי זה הגיע למצב של אלימות פיזית וגם מילולית קשה לי להתמודד ואף אחד בסביבתי לא יודע מה מצבי אני ממש לא יודעת איך להמשיך מפה !!!!!!!!!!

chenby

New member
מיד טלפון לאבא

שיבוא לקחת אותך ואת הילד. אחר כך עם תמיכה של ההורים, תגבשו החלטה לצעד הבא.

את לא כתבת מה גרם לשינוי בהתנהגותו

את גם צריכה להבין שלמרות שהתחתנת לפני שנתיים את בעצם נשואה לו שנים רבות ככה שזה לא מפתיע שיחסיכם הדרדרו,הזמן גם שיחק פה תפקיד,אם כי את באמת נמצאת במצב קיצוני קשה

kmiki

New member
לא אמין בכלל

איך קיצרת כזה סיפור קשה ל2.5 שורות חסרות רגש? לא מאמינה

שילה1

New member
מיד עם אחד ההורים לתחנת המשטרה הקרובה,

להגיש תלונה,משם ליעוץ אצל עורך דין,ומשם להמשך.... יש אלימות?הקשר מת....כן כך,ברור וחד!

תגובה

חבל שאת חושבת שאני לא אמינה זה מאוד קשה לי לדבר על מה שאני עוברת ועד כמה וכמה קשה לי לכתוב את זה !!!! אם את כל כך רוצה לדעת את הסיפור המלא תשלחי לי במייל את הכתובת שלך ואני אשלך לך את הסיפור [email protected]

kmiki

New member
מצחיקה את

אלימות בבית, והכותרת הכי טובה שחשבת עליה היא "בעיות בזוגיות"? מעבר לכך, קיבלת תשובה וחצי ושם זה נגמר, כמו שאמרתי, לא אמין בכלל

את נוראית

ומה אם קשה לה להתבטא במילים? ומה אם סתם היא לא חזקה בכתב? ומה אם היא פוחדת מבעלה ואין לה הרבה זמן על המחשב? את פשוט זוועתית. תני לה את הקרדיט, ולו מחמת הספק הקל.

למעלה