בעיות בהפעלת HebNuker

LeFay

New member
בעיות בהפעלת HebNuker

התקנתי את HebNuker (הגרסאה העברית של PhpNuke) על שרת אפאצ'י שמונתקן בוינדווס. (על המחשב הפרטי שלי) על השרתם מותקנים גם PHP ו MySQL . לאחר העתקת הקבצים לתקיית השרת ועדכון ההגדרות בקובץ config.php , ניסיתי להפעיל את הדף index.php . וקבלתי עמוד שמעוצב בצבעים הנכונים (הגדרות ה CSS) אך מלא בהודעות שגיאה. (ממש הרבה, בערך מאה) בכל מיני שורות שונות בקבצים שונים. לא מצאתי כל קשר הגיוני בין ההודעות השונות. הם מישהו יול לעזור לי לפתור את הבעיה ? מה יכול לגרום תקלה שכזו ? בתדה מראש, Le-Fay

MasterNir

New member
גם אני נתקעתי בבעיה ...

והיא כן קשורה לפה .... הבעיה היא בהגדרות הPHP ...הוא הגדיר (הברירת מחדל) שהPHP יציג את כול השגיעות ... ובPHPNUKE לא מגדירים משתנים וכו... ועכשיו לתשובה: כנס לקובץ "php.ini" בC:\windows (התיקיה של ווינדוס) ובקובץ תחפש
error_reporting = E_ALL​
ותחליף אותה ב
error_reporting = E_ALL & ~ E_NOTICE​
זה אמור לפתור את הבעיה ...

LeFay

New member
תודה ...

תודרה רבה
! עוד בעיה קטנה .... לא רואים את העברית (עכשיו כשסוף סוף רואים משהו) ונראה לי שגם זו בעיה של הגדרות של השרת... במקום עברית רואים את האותיות הלועזיות המנוקדות. אולי מישהו יכול לעזור לי ? ולפתור כבר שתי בעיות במחיר של אחת ?
תודה מראש... והמון תודה על התשובה לבעיה עם הודעות השגיאה Le-Fay

MasterNir

New member
בבקשה ... פיתרון לבעיה השנייה ...

כנס לקובץ בקונפיג של האפצ'י ... ושם תחפש את השורות שמתחילות בAddLanguage (בין שורה 670 ל680) ותוסיף "DefaultLanguage he" ואחריהם תוסיף את השורה : "AddLanguage he .il" בשורה של ה "LanguagePriority" תוסיף בהתחלה "he" ואת השורה של ה"AddDefaultCharset" תשנה ל "AddDefaultCharset WINDOWS-1255" קצת מתחת יהיה הרבה שורות שמתחילות ב"AddCharset" תוסיף ביניהם את השורה "AddCharset WINDOWS-1255 .cp-1255 .win-1255" ממ אני יודע שזה מסובח ... אבל רציתי שתעשה את זה "מסודר" ... ותתחשב בשעות המאוחרות (שלוש וחצי בלילה) ..... (;

LeFay

New member
שוב תודה ../images/Emo13.gif

תודה רבה ניר אתה איש יקר...

למעלה