בעיות בהנקה

karnusha11

New member
בעיות בהנקה

היי. ילדתי לפני כ-12 יום בת מדהימה. בביה"ח לקח קצת זמן עם ההנקה, אך בסוף זה הסתדר. כך היה יומיים. ביום השלישי היא כבר סירבה לינוק. בתחילה היה לה שד מועדף ולאחר מכן גם אותוהיא דחתה. חשוב לי לציין כי בלילות בביה"ח היא קיבלה סימלאק בבקבוק. היום היא ממש מסרבת לינוק. לעיתים רחוקות היא יונקת 10 דק' בערך ואז מפסיקה. נכון לעכשיו אני שואבת ונותנת לה חלב אם בבקבוק, ולעיתים משלימה בסימילאק. האם הטעות שלי היתה שאיפשרתי שימוש בבקבוק?? נראה כאילו ברגע שהיא גילתה את הבקבוק היא לא מוכנה להתאמץ. האם אפשר עוד לשנות את המצב, או שמאוחר מידי?? אשמח לייעוץ מקצועי.

מה עושים בינתיים?

עד שאת מוצאת יועצת הנקה, אפשר להמשיך נסיונות הנקה. מה שלפעמים עובד זה להציע את השד כאשר התינוקת לא מאוד רעבה. מגע עור לעור ישיר גם עוזר (מורידים לה את הבגדים מלבד טיטול, ושמים אותה בין השדיים). העיקר להמשיך לקבל זמן איכות אימא. יש זמן ללמוד לינוק, וכל עוד שאת שואבת את "קונה זמן". כדאי שיהיה לך משאיבה טובה. במקרים כמו שלך מגיעה מכתב (אפשר מטיפת-חלב או יועצת הנקה) ליד שרה עבור משאבת מדלה מסוג לקטינה. יש ליד שרה גם משאיבת ספקטרה ללא מכתב, שנחשבת לטובה גם כן. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

karnusha11

New member
הסבלנות עומדת להגמר

היי אורית. תודה על התשובה המהירה. השכרתי כבר משאבה מיד שרה, אך אין לי מושג מאיזה חברה היא. בינתיים היא עושה את העבודה. לגבי ההנקה אני ממשיכה לנסות כל הזמן, לעיתים היא אף מסכימה ויונקת בערך 10 דק', ואז כאילו היא פתאום נזכרת שזה לא בקבוק ומתחילה לצרוח. אני מפחדת שאני מאבדת את הסבלנות, וגם לגבי השאיבה, אני לא יודעת עוד כמה זמן אחזיק מעמד, זה מתסכל אותי מאוד!!

karnusha11

New member
איך אני יוצרת קשר עם יועצת הנקה

יש לי שאלה נוספת. איך אני יוצרת קשר עם מדריכת הנקה? היא מגיעה לבית או שאני צריכה להגיע אליה?? האם זה בתשלום??

יועצת הנקה

איפה את גרה? אני יכולה לשלוח לך פה כמה שמות. אפשרות שנייה זה להתקשר לקו התמיכה 1-700-700-254. באשדוד יש מתנדבות בפנסיה שעושות ביקורי בית בהתנדבות. אבל אין בשאר הארץ, והביקורים הם פרטיים ( לא של מדריכות לה לצ'ה מתנדבות) ובתשלום. את מספרת שהיא לפעמים יונקת 10 דקות, וזה נפלא!! זה התקדמות! היא לומדת ומשתפרת. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

karnusha11

New member
ירושלים

אני גרה בירושלים. בנוגע ל- 10 דק'. כל פעם אני חושבת שהיא מצליחה. אבל כשאני מנסה שנית היא כבר לא רוצה. אני לא בטוחה כמה כבר כח יש לי להמשיך לנסות. אני מתייאשת מהר מידי??

רשימת יועצות בירושלים

איתן, מלכה ב-02-586-5777 0528727367 לינדנשטיין, רינה 02-5853588 וולמן, בברלי 02-656-8721 זוסמן, עדנה 025619582 054-4288196 צימרמן, דינה, MD דבי קלי 9578 537 02 רוב, יונה 0534 642 02 633 488 0508 שץ, ליסה ע-02 5379578 ב-4902 997 02 כרגע זה נשמע כמו מצב מאוד מאתגר. אני מקווה שבקרוב יהיה לך יותר קל! בהצלחה, אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה