בעיות בהנקה

• פותח הנושא rynet
  • פורסם בתאריך

rynet

New member
בעיות בהנקה

יש לי תינוקת בת חודש וחצי, עד עכשיו התנהלה ההנקה על מי מנוחות בשבוע האחרון היא הייתה מצוננת והתקשתה לינוק ולכן נתתי לה מידיי פעם בקבוק עם חלב אם בכדי להקל עליה את מלאכת האכילה.(היא אוכלת כל 3 שעות וקיבלה בקבוק פעם ביום עד פעמיים במקרים חריגים) ביומיים האחרונים היא מתחילה לינוק ואחרי 5 דקות מתחילה לצרוח כל נסיון להניק אותה שוב מלווה בבכי היסטרי - היא פשוט מתחילה לצרוח איך שאני מקרבת אליה את הפיטמה.כאשר נותנים לה בקבוק הא נרגעת וממשיכה לאכול מה עושים? האם עידן ההנקה איתה נגמר? יכול להיות שאין לי מספיק חלב?

נעהקוש

New member
בהצלחה

שלום רב, נשמע כאילו הקטקנטונת התלהבה מהבקבוק, החלב יוצא לה ביתר קלות. בהצלחה, אני מקווה שהיא תבין מהר מה באמת טוב בשבילה.

1טלטלים

New member
חוזרים להנקה

היי, מבינה אותך מאוד אך אל דאגה אפשר לנסות להחזיר אותה לשד. ברגע זה היא מעדיפה את הבקבוק בגלל שאין צורך להתאמץ כמו בהנקה ,חלב זורם בחופשיות .אין כל קשר לתפוקת החלב שלך! איך נוריד אותה מהבקבוק- 1. מגע ,מגע ,מגע---שיטה שתמיד עובדת במקרים של "שביתת הנקה"(במקרה שלך שביתת הנקה היא בגלל העדפת בקבוק) ,תנסי להיות איתה קרוב קרוב ,עדיף בלי חלק עליון,שתריח אותך ,תזכר מה היא מפסידה .את יכולה להציע לה לינוק, אך לא בכוח. תנסי תנוחות הנקה שונות ,תנסי להניק אותה כשהיא רדומה או מנמנמת... אמבטיה משותפת -כלי מצויין!מנשאים... בינתיים תמשיכי לשאוב (בין 8-12 פעמים ביממה) על מנת להבטיח שתפוקת החלב שלך לא תרד(מקווה שיש לך משאבה טובה וחזקה ) בנוסף היתי ממליצה לך להתעייץ עם יועצת הנקה מוסמכת !מצרפת רשימה. בהצלחה רבה ותידכני איך הולך(אשמח לעזור לך בהמשך!),

../images/Emo23.gif שביתת הנקה - יש עדכון?

rynet, את רוצה לשתף אותנו איפה הדברים עומדים היום? בברכה, עדי יותם מדריכה ליגת לה לצ'ה ישראל

למעלה