בעיות בהגנה

Loony K

New member
בעיות בהגנה

יש לי שחקנים טובים בהגנה(את לוציץ קניתי לפני 5 דקות אז עוד לא שיחקתי איתו) אני הייתי במקום הראשון ופתאום אני במקום 3 עם הפרש גדול מ ה 1 וזה טוב שאני רק 3 בינתיים כי יש לי התקפה מעולה, אבל אני סופג בזמן האחרון מלא... איך הייתם משחקים במקומי? לא רק בהגנה

XOV

New member
תשחק 41212

יש את זה בטקטיקות, לדעתי הטקטיקה הכי טובה - הגעתי איתה עם אספניול(בשנת 2015) לגמר ליגת האלופות והפסדתי 2-0 לאינטר, וזכיתי באליפות ספרד, וברסה סיימה רק שניה(קבוצה שבניתי10 שנים וזכיתי איתה בהכל, היו שם השחקנים הכי טובים בעולם באותה תקופה, הייתי כובש כל עונה איזה 80 שערים בליגה וחוטף 20-25). אה ומכבי חיפה זכתה בגביע אואפה(!!!) אחרי ניצחון בפנדלים על ברסה בגמר!

TOMER511

New member
רוצה אני ייתן לך את הטקטיקה שלי?...

תאמין לי שלחתי לאיזה 11 פה ולא התאכזבו בכלל!

קיר קמט

New member
תשחק 2-3-2-1-2

לא סופגים הרבה.... אלא אם כן השוער עם work rate נמוך... כי לשוערים כאלה יש נטייה להיות לא מרוכזים אם לא בועטים להם לשער 45 דקות... וזה קורה הרבה בטקטיקה הזאת :)

Loony K

New member
תודה לכם!

ותודה במיוחד לxov שיחקתי עם הטקטיקה הזאת, וניצחתי את הפועל ת"א(מקום 2) 2:0!! את הטקטיקה של ה 2-3-2-1-2 עוד לא ניסיתי כי יש ל2 השוערים שלי work rate גרוע(4,6)

Psycho MC

New member
הייתי מציע לך את הטקטיקה הזאת ראשון

אבל לא ראיתי את ההודעה בכלל... וגם אני משחק עם 4-1-2-1-2 וזוהי הטקטיקה הכי טובה לדעתי... אחריה 4-2-2-1-1, ואחריה 4-1-2-2-1...

למעלה