בעיות באקספלורר

dror40k

New member
בעיות באקספלורר

לאחרונה נתקל בהמון בעיות באקספלורר5.5 בגירסה עיברית הוא פשוט לא מקבל שינויי הגדרות היום פתאום לא נותן לי להכנס לשום אתר בגלל בעיה ביועץ התוכן ואכן בבדיקה ביועץ התוכן גיליתי שארבעת ההגדרות :אאלימות מין עירומ ושפה השתנו לדרגה 0 .... כל מאמצי לשנות אותן לא הצליחו למרות שהכנסתי סיסמא . נראה לי שצריך להסיר את האקספלןרר ולהתקינו מחדש איך עושים זאת בהתחשב בעובדה שללא הדפדפן לא אצליח להגיע לאתר ההורדות של מיקרוסופט בתודה .....דרור א

duke4you

New member
תשובה

בהתקנת windows מגיעה כברירת מחדל גם תוכנת האקספלורר. לא ציינתָ איזה מערכת הפעלה יש לך, אז הנה מס` דוגמאות: win98 first adition - מגיע עם אקספלורר 4. win98 sec adition - מגיע עם אקספלורר 5. את האקספלורר 5.5 אני מניח שהתקנתָ באופן עצמאי, לכן כשתחליט להסיר אותו האקספלורר הישן יחזור, כך שהגישה שלך לאינטרנט לא תיחסם ותוכל להוריד ולהתקין מחדש את האקספלורר.

dror40k

New member
לדיוק -שאלת המשך

לדיוק שלום! תודה על התשובה . ברשותי win.98 sec. ad נכנסתי להתקן/הסתר וברשימת התוכניות הקיימות ראיתי רק את האקספלורר 5.5 האם יתכן שלא שמורה אצלי גירסה קודמת של הדפדפן.אם אכן אין גירסה קודמת מה לעשות ? יש ברשותי גם netscpe 4.01 אך הוא אינו תומך עברית ולא מסתדר איתו כל כך

evan

New member
תשובה...

אם הסתכלת במסך הסרת והתקנת תוכניות אז מה שראית זה רק תוכנות שהותקנו לאחר שהתקנת כבר את windows ולכן האקספולרר הבסיסי לא מצוין שם. אל דאגה אתה יכול להסיר אותו והגישה שלך לאינטרנט לא תיחסם.(את האקספלורר שמסופק עם ה windows תוכל לראות בהסרת והתקנת windows .

למעלה