בעיות באנטומיה

אילה6

New member
בעיות באנטומיה

יש לי חבר רק כמה ימים, עדיין לא קיימנו יחסים מלאים, אבל אני מניחה שזה יקרה בימים הקרובים. אני בת 18 והוא בן 19. יש לו די הרבה ניסיון מיני, אבל יש לו בעייה חמורה, שהוא לא מודע אליה, ואני לא ממש יודעת איך להתמודד איתה. הוא לא יודע איפה הדגדגן. הקשר, כמו שציינתי הוא ממש בתחילתו, ואני לא מרגישה ממש בנוח לדבר איתו על זה, אבל אני גם פוחדת שככל שזמן יעבור יהיה לי קשה יותר, ואני אנסה להתעלם מהבעייה, דבר שברור לי שאני לא יכולה לעשות. ניסיתי לכוון אתו עם היד או לזוז, אבל הוא לא ממש הבין את הרמז. מה אני יכולה לעשות ואיך להגיד לו בלי שיפגע? אני גם לא רוצה לעשות מזה עניין גדול ולגרום לו להרגיש לא בנוח. בבקשה תעזרו לי "

ככל שתמשכי יותר זמן

זה יהיה יותר מביך לדבר איתו על זה. תשאלי אותו אם יגרה אותו לראות אותך מאוננת (אני מתאר לי שכן) ואז תני לו לשבת ורק להסתכל איפה את נוגעת, וכל הזמן תתארי מה את עושה ומה זה עושה לך, אבל לא בצורה דידקטית של מורה לביולוגיה, אלא בטון מחורמן של מישהיא שאוהבת לדבר גסויות בזמן הסקס. ככה תוכלי לעשות לו שיעור בלי שהוא ידע שזה שיעור. "והכי אני קופצת כשנוגעים לי כאן בדגדגן, הנה הוא מתנפח עכשיו כשאני מתחרמנת... אני מרטיבה אותו ומלטפת בעדינות, מדמיינת שזו הלשון שלך, אוווו, אהההה", אילתור נעים

daniella1980

New member
זה מאוד פשוט הרי

קחי ידו בידך והניחי אותה והניעי אותה בצורה שנעימה לך ותגידי לו כמה נעים לך. לא צריך להכנס פה לניתוחים אנטומים עם מצגות על איברי המין הנשיים, אלא רק להסביר לו מה כיף לך. יש אגב נשים שמאוד רגיש להן הדגדגן והן לא מעוניינות בכל מגע ישיר עליו, כך שזה לא ברור מאליו. בקיצור, אם את מתביישת לפצוח בשיחה וחינוך מיני, פשוט דברי איתו בשפת הגוף וברגעים האינטימייים כווני אותו בשפת גופך ובפידבקים ווקלים חיוביים. את זה צריך לעשות לפעמים גם עם גברים שיודעים היטב איפה כל דבר, רק לא יודעים מה *לך* הכי נעים לעשות באותם מקומות. אם תעשי זאת כך - לא בצורה שלילית אלא חיובית, לא להגיד לו "אתה לא יודע" אלא להנחות אותו ולהגיד לו "זה עושה לי מאוד נעים", אין סיבה שהוא יפגע. אם לא תעשי לא את זה ולא את זה, שום טלפתיה לא תלמד אותו איך לענג אותך:)

oDardasiTo

New member
רק לי זה נשמע דבילי?

לא יודעת, אולי בגלל שהדגדגן שלי מוסתר זה לא הכי חשוב לי הדגדגן, יותר חשוב לי האקט החיכוך. כמו שכבר אמרו לך קחי את היד שלו שימי אותה שם, או שתאונני מולו, מעבר לזה אני חושבת שאם תסבירי לו ותכווני אותו הוא יודע לך ויעריך אותך ויכבד אותך ויהיה מבסוט ממך. תהני

למעלה