בעיות באיביי

Mc Shuf Shuf

New member
בעיות באיביי

כידוע, מספר מוכרים נתקלו בבעיות באיביי בתקופה האחרונה. ממה שקראתי פה אני זוכר שהיה מוכר שחלק מהמכירות שלו לא עלו בחיפוש. אתמול העלתי מספר מוצרים למכירה קמתי בבוקר ראיתי שעל מוצר מסוים יש כבר שני צופים, הרצתי חיפוש על המוצר וראיתי שהמוצר לא נמצא בחיפוש. התחלתי להריץ חיפושים על מוצרים אחרים שלי ומסתבר שרק מוצר אחד מתוך 36 קיים בחיפוש!!! אחד בלבד!!! ישנם מוצרים שאני מוכר כבר חודשים בBIN ונמכרים יפה ולא עולים בחיפוש. רוב המוצרים נמכרים בAuction רגיל שהועלו במהלך השבוע האחרון. מציע לכם לבדוק את המוצרים שלכם. מישהו נתקל בבעיה דומה??

ozitex

New member
דווח על הבעיה על ידי כמה מוכרים כאן

אני עשיתי חיפוש על כמה מוצרים וכולם עלו בחיפוש. אל ביצעתי על כולם כי זה עלול לקחת שנה בערך..חח בכל אופן מומלץ לעשות בדיקות מדגמיות, במיוחד על מוצרים שאתם מוכרים היטב.

Mc Shuf Shuf

New member
בצאט של איביי

הופתעו לשמוע שהמוצר עלה יש עליו צופים ולא ניתן לחיפוש. הם אמרו שיחזרו אליי בנושא זה. אעדכן בהמשך...

TALB23

New member
3-5 צפיות יש באופן אוטומטי כבר שמעלים מוצר...

כאשר אני מעלה מוצר לפני שבכלל הוא מופיע בחיפושים תמיד יש לו 3 עד 5 צפיות שזה בעצם בדיקה של איביי. ביי

TALB23

New member
אני יודע למה התכוונת...

תקרא את התשובה שוב ותבין. גם אני לא התכוונתי לווטצי'ם כי הרי רק העלת את המוצר (כבר ווטצ'ים?) שניה אחרי שהעלת מוצר יש לו כבר 3-5 כניסות אוטומטיות מאיביי (יתכן וזו בדיקה שלהם). ככה זה אצלי אולי אצלך זה אחרת... ביי

Mc Shuf Shuf

New member
שים לב מה רשמתי צופים = watchers

בחצות המכירה החלה ובבוקר כשקמתי היו שני watchers

TALB23

New member
עכשיו הבנתי - תגיד ווטצ'ים יותר ברור מצופים

גם הבנתי שהסתדר לך אז הכל סבבה. רק לא הבנתי איך יש שני ווטצ'ים אם לא היו חשיפות (אמרת שהמוצר לא מופיע). בכל מקרה בהצלחה

Mc Shuf Shuf

New member
עדכון

הנציגה חזרה אליי במייל ואמרה שהייתה להם בעיה בחיפוש המוצרים שלי והם סידרו את זה(לפי מה שהיא אומרת זו הייתה בעיה שהייתה ב12 שעות האחרונות) בדקתי ואכן עכשיו אפשר לחפש את מוצריי.

למעלה