בעיונת
שלום לכולם
בעבר חלמתי חלומות צלולים אבל תמיד רציתי לקום כי זה הייתה בהם אווירה מפחידה.. אתמול קרה לי שוב משהו דומה רק שזה נמשך הרבה זמן, או לפחות ככה היה לי נדמה.. חלמתי שאני מנסה לקום (כמו שכבר קרה לי בעבר) ובמציאות ניסיתי לפתוח את העיניים בכוח..וכל פעם שניסיתי לפתוח את העיניים במציאות ולקום, בחלום אמרתי לעצמי "הנה עכשיו את ערה!" והייתי בטוחה שאני ערה..ואז ניסיתי להרגיש תחושה מציאותית וקלטתי שאני עדיין ישנה..וככה עם הזמן הבנתי שאני חולמת ואמרתי לעצמי "את ישנה, את בחלום..אז קדימה- תנסי להתעורר!" וכל פעם התווכחתי עם עצמי אם אני ערה או ישנה, פשוט לא ידעתי להחליט אם אני ערה או לא..בסוף ממש הכרחתי את העיניים שלי להפתח וראיתי שאני במיטה..אז נרגעתי והמשכתי לישון. אני לא מבינה למה זה קורה..ברגע שהבנתי שאני חולמת שאלתי את עצמי למה למהר כ"כ לצאת מהחלום אם אני יכולה לנסות לשלוט בו ולחלום מה שאני רוצה..אבל זה לא מצליח לי..יש לי רק תחושה שעכשיו, שאני בחלום-אין לי שליטה במה שקורה בבית, כי אני ישנה- וזה מלחיץ. 1.סליחה על החפירה.. 2.מה אני יכולה לעשות כדי לא לפחד מהעובדה שאאני חולמת ואיך אני יכולה לשלוט בחלום ולעשות מה שבא לי? הרי זה לא הצליח לי.. תודה (
שלום לכולם