בעיונת קלה..

בעיונת קלה..

מה זה קלה פיצית. יש בחור אחד שאני נפגשת איתו.. הוא חמוד ומתוק אמיתי. אבל, אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו. אתמול בלילה הוא היה פה, ואחרי שנסע שלח לי הודעה לפלאפון "I love u" אני נאלמתי דום ולא ידעתי מה לענות. אני צריכה להתקשר אליו, כי הבטחתי אתמול בלילה, אבל אין לי מושג מה אני עושה עכשיו ולאן אני ממשיכה מפה. מה דעתכם?

דן צ

New member
פיציצית

פשוט מאוד, תתקשרי אליו ותשאלי אותו לפשר ההודעה [מה יותר פשוט מזה?] אלה אם כן הרגשות שלך לא תואמים לשלו ואז תתפתח בעיה .

דן צ

New member
בכל מקרה

אל תסחפי ותתני לעצמך קודם כל זמן לגבש את הרגשות שלך כלפיו

leeloo

New member
כפי שאמרת בשורה הראשונה...

זו בעיה באמת פיצית, ולא קשה בכלל. המצב הזה כל-כך מוכר לי שזה מפחיד ממש... לפני יותר מחצי שנה יצאתי עם מישהו, שהיה אח"כ החבר שלי לחצי שנה, והוא אדם נורא רגיש, ושבוע בלבד אחרי שיצאנו (איך זה תמיד קורה לי כל-כך מהר? :)) הוא אמר לי שיש לו משהו להגיד לי שהוא קצת חושש והוא אמר לי- "אני מאוהב בך", ואני לא ידעתי מה להגיד לו, כי אני לא הרגשתי ממש ככה כלפיו, כלומר היו לי רגשות חמים כלפיו, הוא היה בן אדם מדהים, אבל לא הייתי מאוהבת בו. שמחתי שהוא אמר לי מה שהוא מרגיש כלפיי, כי זה עשה לי הרגשה טובה כמו שכבר הרבה זמן לא הייתה לי. אח"כ במשך ארבעה חודשים (!!) הוא היה אומר לי שהוא אוהב אותי, ואני לא החזרתי לו.. ארבעה חודשים.. שתביני.. וברור שזה הפריע לו, אבל עד שלא ממש ממש הרגשתי שאני יכולה להחזיר לו תשובה (ואת יודעת אם את יכולה להחזיר לו תשובה..) לא החזרתי לו תשובה.. מה אני מנסה להגיד בזה? קורה שבן זוגנו מתאהב בנו הרבה יותר מהר ממה שאנחנו בו, וזה לגיטימי. אם הוא באמת אוהב אותך כפי שהוא טוען, אז הוא יחכה לך, תאמיני לי.. ואם את לא יודעת מה את מרגישה, צר לי להגיד לך, אבל את לא יכולה להחזיר לו - i love you too... תזכרי תמיד, אל תשלי אותי, אל תגידי לו משהו שאת לא בטוחה בו, כי זה יפגע בו הרבה יותר מאשר אם לא תגידי לו שאת אוהבת אותו בחזרה... תסבירי לו שממך זה יבוא ברגע המתאים, מתי שבאמת תרגישי שאת יכולה להגיד לו את זה, ואני בטוחה שהוא יעריך את הכנות שלו.. ואם לא, תמיד יבואו אחרים.. אז מה קורה עכשיו? קחי את הזמן בקלילות. תהני איתו. אם הוא יגיד לך שוב שהוא אוהב אותך, ובאמת יתכוון לזה, פשוט תרגישי נפלא לדעת שיש שם מישהו שאוהב אותך, וכשאת תרגישי כמוהו, תחזירי לו אהבה, ובינתיים אל תחסמי את עצמך לאפשרות של התאהבות בו.. אין לך מה להרגיש עובדת עצות, כי זה מקרה קלאסי, זה קורה כמעט לכולנו, זה לא נורא שאת לא יכולה להחזיר לו.. יש אנשים שמתאהבים יותר מהר, ויש שפחות.. החוכמה היא לדעת איך להתמודד עם העניין, ואם תהיי כנה, ותשקיעי ביחסים ביניכם, אני מניחה שזה רק עניין של זמן... בהצלחה, ותחשבי על זה שעכשיו יושב לו מישהו שם שחושב עלייך בלי הפסקה, חושב שאת האחת והיחידה בשבילו...

אני יודעת..

אני לא אגיד לו אם אני לא מרגישה.. אבל אני לא יודעת איך להתקשר אליו עכישיו... זה מוזר לי..

דן צ

New member
את לא צריכה להרגיש מוזר

תתקשרי ותשאלי לפשר ההודעה ואך הוא יכול להיות בטוח לאחר פגישה אחת?

PALUMA PICASO

New member
אני דוקא מאד מבינה אותך

וגם אני הייתי מרגישה מוזר ודביק כזה.

אני סבורה שלילו אמרה זאת מאוד יפה

שאין מה לעשות, כל אחד והקצב שלו. השאלה שנשאלת היא האם את אחוזת חלחלה ומבוהלת או שמא את בהלם מהמשפט שנאמר אחרי הכרות כל כך קצרה? הבעיה שלך בעצם היא איך להתנהג מעתה, ואת נשמעת לי ביישנית-משהו, כך שלשחק תפקיד שאינו נוח לך, כנראה יהיה כשלון קופתי רציני. לכן, הייתי מציעה לך להרגע קצת, לנשום עמוק, אולי להתחיל מ SMS קטן שייאמר בו "קיבלתי את ההודעה האחרונה שלך, עדיין מעכלת". אל תשתהי, בכל מקרה, עם התגובה. אין לדעת מה עובר לו בראש עכשיו, משאמר את המשפט הכה טעון, ונשואת אהבתו יושבת בבית וכוססת ציפורניים, והוא אינו יודע אם זה סוף הסיפור או שמא עשה מעצמו אידיוט ל-10 השנים הקרובות. משם - אחרי שנרגעת, אפשר להרים טלפון ולדבר על "מה נשמע ומה קורה". אין צורך לעשות בשלב הזה שיחה של "יחסינו לאן" כי את בעצמך לא יודעת לאן הם הולכים, אלא להעביר את השיחה לפסים עדינים ונעימים, אולי כדי לגרום לו להבין שאת לא בורחת כנשוכת נחש, אלא עדיין מנסה לברר מה את בכלל מרגישה. משום מה הוא נשמע לי בחור מאוד נחמד, ואם יורשה לי, אמיץ בהחלט, ואם עוד יורשה לי, אחד שלא מתמהמה לאורך שנים אלא יודע כשמצא דבר טוב, ובוער לו בתחת להגיד את זה, לפני שהדבר הטוב הזה יברח לו מבין הידיים. זה דבר נדיר, לדעתי, אל תזלזלי בו.

sms כבר שלחתי לו בבוקר....

כשעוד הייתי בהלם ולא ידעתי מה לענות, ועד עכשיו אני חושבת שהיא (ההודעה) דבילית למדי, אבל לא מצאתי משהו אחר כנראה מההלם.. מאז כבר דיברתי איתו (שתי שיחות של שתי דקות כל אחת. ככה זה עם חולי כדורגל בשבת בערב)... היום בערב אנחנו נפגשים... הבעיה שלי נבעה מזה שהוא כתב לי את זה לפלאפון ולא אמר פנים מול פנים, זה מקשה את התגובה שלי, כי פנים מול פנים אפשר לעשות משהו, אבל בהודעה אני חייבת להגיב... ואם יורשה לי, את עושה הרבה מאוד הבחנות משני משפטים וחצי...

PALUMA PICASO

New member
הרבה פעמים יותר קל להגיד בטלפון

ובמקרה שלך לשלוח הודעה מאשר לדבר פנים אל פנים. אני חושבת שאצל כל אחד זה ככה, בכל אופן אני מרגישה כך. הרבה יותר קל לי להגיד דברים ביחוד כאלה אינטימיים כשאני לא מסתכלת בעיניים של השני.

אפלת

New member
לא תמיד צריך להגיב

לפעמים אפשר פשוט לתת לזמן לעשות את שלו, ולא להסתבך עם תגובות מתוכננות ומחשבות מסורבלות, פשוט להמשיך הלאה, לא להתעלם מזה אבל גם לא לעשות "עניין". לזרום..

למעלה