בעיונת קטנטונת...

בעיונת קטנטונת...

ביום שבת הזה, יותר נכון ראשון, (4 בבוקר, שפיות של ההורים שלי) אני נוסעת לאילת למלון (למרות שאני לא בדיוק אחסר לאף אחד כי אני חדשה ואף אחד לא הספיק להכיר אותי) ואני לא יודעת מה לעשות עם נינה שלי... כי זה מלון שאסור להכניס אליו כלבים.. בעצם, מי בכלל שמע על מלון שכן מכניס כלבים... אם למישהו יש רעיון אולי, איפה לשים אותה, פנסיון, משהו... הרי זה ברור שכלבה לא יכולה להישאר בבית 5 ימים! איפה אני אמורה לשים אותה? מה המחירים?...

נינה אל תכעסי עליי

פשוט הייתי חייבת להשלים את הפשע... בלי שוחד הם לא מקבלים אז אולי זאת לא הפוזה שלך.. לא נורא

shima

New member
בת כמה היא?

שימי אותה בפנסיון. חשוב שתתקשרי מהיום כי עכשיו זו התקופה העמוסה. את יכולה לחפש בחיפוש של הפורום פנסיונים מומלצים באזור מגורייך. אם היא עדיין גורה כזו פיצית כמו בתמונה לא הייתי שמה אותה בפנסיון אלא מנסה למצוא לה בייביסיטר בבית.

RINAT R 21

New member
איזה בובית היא!

היא כמו מאי שלי שהיית קטנה! מאיזה אזור את?

זכוכיות

New member
מאיפה את?

חוץ מפנסיונים יש בתים פרטיים שיעשו לך דוגסיטר על הכלבה לכמה ימים (אנחנו עשינו את זה כמה פעמים), ויש לי תחושה שהרבה מרגיע לחפש כאלה...

אוף הבת כלבה פשוט לא מוכנה להצטלם!!

...אז לקחתי תמונה מאתמול והפכתי לשחור לבן... איזה חמודה.!! שונאת את הבת כלבה הזאתי!!!!

yafitush

New member
מדהימה קטנה ../images/Emo99.gif

אם תגידי באיזה אזור אתם נוכל להמליץ על פנסיונים ביתיים ולא יקרים

זה בסדר הכול הסתדר

בסוף סבא וסבתא שלי ישמרו על נינה.. סליחה שאכזבתי הרבה שרצו לשמור עליה

את יכולה לבקש

מחברה טובה שאת סומכת עליה שתיקח ותטפל בה. את יכולה לנסות כאן בפורום. את יכולה לשים בפנסיון בקרבת מגוריך.אני יודעת על פנסיון חדש שנפתח במושב רנתיה.שימי מודעה וחפשי דוגי סיטר. הגורה כבר גמולה? כמה שעות יכולה להתאפק?

כן, תודה לכולם על העזרה והרצון

זה מאוד מאוד אדיב שאתם כול כך רוצים לעזור לי אבל זה הסתדר יש פה בפורום אנשים ממש טובים, תודה רבה

למעלה