בעיה

Me007

New member
בעיה

אני עושה כל יום מדיטציה כבר כמה שנים טובות. במשך השמונה ימים האחרונים הייתי במשלחת בגרמניה ולא יכלתי לעסוק בהרגלי היומיומי. הבעיה היא שזה גרם לכך שהרגליים שלי כואבות כאבי תופת עד כדי כך שקשה לי לעמוד. אפילו עכשיו כשחזרתי זה לא משתנה. למישהו יש רעיון או עצה?

zoozoo7

New member
אולי

תשכב חצי שעה עם רגליים מורמות (מונחות על משהו יותר מגובה הגוף ששוכב). מסג´ לכפות הרגליים עוזר. טבילה של הרגליים במים חמים ל15 דקות. כל זה במידה ואין נזק לעצמות או גידים אלא רק "עייפות החומר". חוץ מזה, עדיין לא הבנתי את הקשר למדיטציה. אתה חושב שהפסקה במדיטציה ל-8 ימים עושה נזק לרגליים? אולי זה העובדה שפשוט השתמשת ברגליים יותר מהרגיל? לזה תוכל למצוא אולי פיתרון בפורום של המילואימניקים. דר. זוזו

R2

New member
תקח לך גרמני אחד Me007

ותתחיל לבעוט בו עד אפס כוחות ולמחרת זה יעבור. אני מתכוון לכדור גרמני,הוא יחזיק טוב

Me007

New member
א´ אני נקבה בלב ובנפש :)

ב´ לא חשבתי שלא לעשות מדיטציה 8 ימים גורמת נזק לרגלים, העניין שזה הרגל ישן ישן ושברתי אותו ככה בפתאומיות זה מה שגרם לזה, לדעתי...... אני פשוט התייעצתי עם חברי המדיטציים והם אמרו שזו יכולה להיות הסיבה אז רציתי לבדוק שזה נכון כדי לדעת איך לטפל...

zoozoo7

New member
יכול להיות גם

שעיסוק במגיה שחורה גורם לכאבי רגליים. באירופה יש משולש של מגיה שחורה בין 3 ערים: טורינו, אמסטרדם ופראג. יש שם יותר בעיות רגליים מהממוצע. היית באחת הערים האלו במשלחת שלך?

למעלה