בעיה...

shimrital

New member
בעיה...

הייתי באנגליה,שם אין שמש...עכשיו חזרתי ואיתי חזרו הפריחות,הגירודים,העצבים..אני עובדת בשמש,אין ברירה בחורה בגילי בימים אלו לא יכולה להרוויח כסף ביושר בלשבת על כיסא במשרד.לא סיימתי את התהליך,בקושי התחלתי..עשיתי בדיקות פעם,לפני שנתיים.אני גם לא לוקחת את הכדורים (מיקרופירין)שנתנו לי ואין לי מושג מה הם עושים.. ואין לי מושג איך לעזאזל "מאשרים" את המחלה בביטוח לאומי.זקוקה לעזרה..ואם מישהו כאן מכיר על הדרך פסיכיאטר טוב אני אשמח. נ.ב:יש לי היום יומולדת ואני במיטה מתגרדת למוות.איך לעזאזל חיים עם זה???

שמרית מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif|שוק

שלום לך ילדה חמודה ומזל טוב ואריכות חיים, שיהיו לך חיים יפים, טובים ומתוקים . את לא צריכה שום פסיכיאטר, את צריכה לדאוג לבריאותך ולקחת את התרופות שנותנים לך ובשום אופן לא להחשף לשמש. תאהבי את החיים והחיים יאהבו אותך. כתבי היכן את גרה כדי שאפשר יהיה לעזור לך. את צריכה לראות רופא שמטפל בלופוס... אני לא יודעת למה ממציאים עלינו שלופוס זו מחלה נפשית ???? ובאשר למיקרופירין... זו תרופה שמדללת את הדם כי.. חולי לופוס יש להם בדרך כלל קרישיות יתר בדם. יום הולדת שמח
בשמת

shimrital

New member
תודה תודה תודה

אני בעיקרון מהדרום והייתי הולכת לאבושקרה בבאר שבע, אבל עכשיו עברתי לחיפה ואין לי מושג למי ללכת כאן ,אני אטפל בכל זה מתישהו...צריכה דחיפה קטנה..אני לא יודעת אם זו מחלה נפשית אבל מה שבטוח עצם קיומה לא עוזרת לבעיות שגם ככה מטרידות את נפשי..ואהבתי העצומה לסוסים ורכיבה דבר שרציתי לפתח בו עתיד נקטע בגללה.ככה שלהגיד "יהיה בסדר" לא פותר לי כלום. שיהיה יום מצויין

גימבה

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

אני מכירה כמה רופאים בחיפה, באיזו קופה את?

ל3

New member
הי שימרית

ברוכה הבאה איך היה בלונדון? אני מתה לנסוע לשם אבל זה יקר! לא כל כך הבנתי מהמכתב שלך אם את מאובחנת כחולת לופוס? ממה את סובלת ואיך המחלה באה לידי ביטוי? אם יש לך אישורים רפואיים על המחלה כדאי לגשת לביטוח לאומי ולבקש טפסים להגשת תביעה על נכות ואז יקבעו לך ועדה בה יוחלט על האחוים בהתאם לפגיעות שיש לך . אם את חייבת לעבוד בשמש לפחות תשקלי כובע בגדים מגינים והרבה קרם הגנה ואם את יכולה למצוא עבודה לא בשמש עוד יותר טוב. לגבי פסיכאטר אינני מכירה בצפון אך אם את רוצה תרשמי למה לפי דעתך את צריכה פסיכאטר ואנסה לחפש יחד איתך ולעזור לך. לגבי הגירודים כדאי לגשת לרופאת עור. היה לי אותה תופעה לפני כמה שבועות שהתברר שזה מתרופה מסוימת וקבלתי כדורים אנטי היסטמיניים לגרודים וזה עזר פלאים! רופא ראומטולוג טוב בצפון יש ברמב"ם את ד"ר לובלר ( מקווה שרשמתי את השם נכון) שמעתי שהיא נהדרת והיא גם פעילה בארגון. המון מזל טוב והרבה בריאות ואושר ליום הולדתך
שירי

ל3

New member
ועוד משהו........

מיקרופרין זה אספרין ונותנים אותו למגוון של בעיות כולל בעיות בקרישיות יתר של הדם. בררי למה נתנו לך אותו ותקחי את הטיפול זה חשוב!

למעלה