בעיה

mayamkl

New member
בעיה

אני בת 26+1 מחפשת פרק ב פה ושם אני נפגשת בשביל להכיר והכל נמשכים אליי מינית ואני מעבירה שאני לא מעוניינת אבל איך שהוא תמיד כמעט זה קורה האם אתם יכולים לתת לי טיפ תודה מאיה

דרלינג גם אני במצב שלך ............

גם אני גרושה + 1 שמעוניינת בפרק ב' אסור לך להראות שאת סגורה בנישה כל שהיא תזרמי דרלינג אל תעצרי את עצמך את עוד צעירה וכל החיים לפנייך את עוד תמצאי משהו רק אל תראי להם קירות וגבולות כי אז הם נבהלים ובורחים

my sunshine

New member
אם זה קורה,

בסופו של דבר [או כמעט תמיד] אז כנראה שאת לא באמת משדרת שאת לא רוצה. אלא "רוצה", "אולי", "לא בטוחה"... הם רק עוזרים לך להחליט סופית. מה שאת משדרת ,, גם אם בתת מודע שלך,, זה מה שקורה. את צעירה. תהני מהחיים. הוא יבוא בדיוק כשבאמת תהיי מוכנה לו.
חג שמח

felka

New member
שאלת את עצמך את מצפה מהקשר???

מה לא טוב במשיכה מינית ??? את מחפשת ידידים או בן זוג??? אולי את מתכוונת שהם רוצים רק סטוץ??? הרבה שאלות
טיפים נוכל לתת רק כאשר נידע קצת על מה את מצפה מהקשר. באותה הזדמנות רציתי להמליץ לך על ספר "פנוים לקשר".עוזר מאוד, לפחות לי עזר להבין מה אני רוצה בשלב זה של החיים. בהצלחה

mayamkl

New member
תגובה

אני מחפשת בן זוג כן הם מחפשים סטוץ הכרתי אחד שמצא חן ביני מאוד והוא היה גרוש ואמר שהוא מעוניין אבל בעצם מסתבר שהוא רק רצה לסטוץ וזהו והוא לא התקשר מאז בכלל

ערסlight

New member
טיפ

התגובה הרגילה[!] של גבר שאשה מוצאת חן בעינייו זו המשיכה המינית. מכאן... כל התסריטים אפשריים. אם את לא מעוניינת... לא חבל על הזמן? די מצחיק מה שכתבת... את רוצה שלא ימשכו אלייך אבל ירצו להתחתן איתך? במקום לחפש פרקים, נסי מישהו שמוצא חן בעינייך ואחרכך נראה...

° זואי °

New member
לא יודעת

כשאני לא רוצה, זה לא קורה. לא מבינה איך אפשר גם לא לרצות וגם שזה יקרה. זה קורה בכוח?

למעלה