בעיה

בעיה

אוקי.. אני בת 16 והגדירו אותי כ"מאוננת כפייתית"... אני יודעת שאני מאוננת המון אבל בכל מקום אני רואה ושומעת שאין רע בלאונן וגם לא בלאונן המון.. אז למה לקחו אותי לכל מיני מטפלים ואנשים אסרו עלי דברים הוציאו לי את הדלת מהחדר לוקחים אותי לפסיכולוגים ומקומות מביאים לי תרופות.. אני יודעת בבדאות שאין רע באוננות להפך.. אז למה עושים לי את כל זה ולמה קוראים לי מאוננת כפייתית???

מאיפו ידעו שאת מאוננת כולם

זה דבר אישי . שרק את ואלוהים יודעים . אלה אים את סיפרת זה דבר אחר

לא..

הם לקחו אותי לאיבחון פסיכיאטרי ובאיבחון התוצאה הייתה שאני מאוננת כפייתית.. הם לקחו אותי לאבחון בגלל שינויים והתדרדרות מצבי החברתי מצב ברוח שלי והלימודים שלי בזמן האחרון... אני לא מבינה המ הקשר לאוננות ולמה הם עושים לי את זה?

שגיתא

New member
כל דבר הוא רע מעבר למידה ../images/Emo54.gif

פיפה חמודה כל דבר אפילו הכי בריא בעולם
וגם כל פעילות עם היא באה
כאמצעי לבריחה כדי לא להתמודד עם פחדים רגשות לחצים הוא רע
ואם הוא מפריע לך בתפקוד היומיומי יכול להדמות לצורך כפייתי, לא ברור לי האבחונים האלה אם יש לך התדרדרות במצב החברתי או הלמודי שלך כדאי לבדוק עם עצמך את הסיבה האמיתית, אם מדובר בדימוי נמוך או חוסר בטחון עצמי, איזו חוויה קשה שעברת, תחושה של כשלון עצמי כדאי לך לגשת לסדנאות לשיפור התדמית העצמית, ולהעזר בפתרון פסיכולוגי ברור שהענשה היא לא הפתרון לבעייה שלך ולצערי היום ממהרים להפנות לפתרונות
תרופתיים מהר מידי, נסי להעלות על כתב מה מציק לך וכאשר תמצאי את הסיבה ותהיי אמיצה להתמודד ולפתור השאר יסתדר
בהצלחה שגיתא

למעלה