בעיה...

zoryedidya

New member
בעיה...

היה לי אתמול בלילה חלום... עשיתי בו בדיקת מציאות של הגיון..(הבדיקה שאני בד"כ עושה).. אבל החלום היה הגיוני עד השלב הזה.. שאלתי את עצמי עם מי אני? מאיפה באתי? ולאן אני הולך? למה אני הולך? אם היה משו משונה עד עכשיו? ניסיתי לחפש ת'עוגן שלי... ומצאתי לעצמי את כל התשובות ולא שמתי לב שאני הולך לכוון העוגן שלי (בי"ס)... ורק שהתעוררתי היום נזכרתי בחלום ובבדיקת מציאות שעשיתי.... עכשיו אני ממש מבואס פיספסתי חלום צלול ראשון !!!!! איזה בדיקה הכי אפקטיבית חוץ מבדיקות ההגיון??

Manny Calavera

New member
קריאה זאת בדיקה טובה

קריאה של טקסט או של שעון דיגיטלי.. תיקרא משהו, תסב את המבט ותקרא שוב. אם אתה חולם זה אמור להישתנות..

silverhawk

New member
זה מאוד נדיר

בדיקת ההיגיון כמעט לעולם לא מאכזבת - אם עושים אותה כמו שצריך, אמורים למצוא משהו לא הגיוני. נסה לעבור על כל השאלות - להביט סביבך בחיפוש אחר משהו שלא במקום (גם אם זה אתה באנטרטיקה, כמובן), להביט על עצמך, לשחזר את צעדיך. קשה לי להאמין שזה לא יעבוד. בכל מקרה, שיטות יעילות ופשוטות נוספות - מבחן הקריאה ומבחן השעון.

Bluescale

New member
בדיקת זיכרון

דבר ראשון נסה לברר מה השעה, תחשוב על לפני שעתיים ושאל עצמך מה עשית אז. בחלום לא תדע מה השעה אפילו וגם אם כן לא תצליח לענות על השאלה

למעלה