בעיה...

• פותח הנושא dr
  • פורסם בתאריך

dr

New member
בעיה...

מה עושים כשאוהבים מישהי שהייתי בקשר איתה והיא חזרה לחבר הקודם

אגדה2311

New member
אגדה כואבת איתך....../images/Emo140.gif

אבל חייבת לתת לך PUSH להמשיך הלאה. נסה להמשיך את חייך, צא מהבית, תכיר בחורות אחרות, אתה קרוב לוודאי צריך ליטופי אגו ...עשה זאת ! קח מלאן כוח ותראה, שתרגיש טוב יותר. אגדה מאחלת לך יום קסום !

dr

New member
שום דבר...

שום דבר לא עוזר אני יוצא ואחר כך מצטער על זה אני ממש סובל...

אלדד26

New member
לדעתי

אתה צריך לקחת קצת זמן למחשבות עם עצמך, לחשוב על הקשר שהיה (איזה סוג של קשר זה היה, אגב?), לבדוק מה היה שם ואולי גם להתרכז בדברים הלא טובים של הקשר, אלו שגרמו לקשר להסתיים. אין טעם להכריח את עצמך לצאת אם אתה לא רוצה לצאת. תן לעצמך את הזמן להתגבר, תבין שהחיים ממשיכים וכמו שהיא מצאה מישהו אחר, כך גם אתה מסוגל למצוא לעצמך מישהי אחרת. תן לעצמך זמן. תתעודד, החיים יפים ובחוץ מחכה לך מישהי חדשה. אני בטוח.

gilgili

New member
NEXT!!!

תמשיך הלאה , אתה חייב. תעביר דף בספר ותמשיך לקרוא כי יש עוד הרבה וזה שווה בכל מקרה , היא נמצאת במקום יותר טוב משלך , ואפ תתקלו אחד בשני במקרה והיא תראה אותך כשאתה חלש והיא חזקה זה רק יגרום לך להרגיש רע יותר. מסכים עם אלדד,צריך לחשוב , להיות עם עצמך , לנתח ולנסות להבין מה צריך לתקן בפעם החדשה , אולי צריך לשנות כמה פרספקטיוות, אבל , צריך לחשוב כדי לשפר להבא לא בשביל לשקוע בזה יותר חייך, תהנה, תתבודד עם ג´וני וולקר ,תמשיך לחיות,תאהב את הכל ואת כולם ויהיה בסדר.

smd

New member
מחליפים ומוצאים חדשה../images/Emo23.gif

אהבה ראשונה זוחויה שלא תשכח לעולם. אהבה השנייה היא לכבוד הדדי ואמון הדדי. אהבה גורלית היא אהבה עם מכנה משותף. ואהבה אמיתית היא כולם גם יחד. הייתי בסרט הזה ולכן אני קיבלתי שי לכל החיים אישה יותר יפה ויותר טובה מאלוהים ואני? אני נאמן לה מסור לה חבר לה ולעיתים כשבכייף שלה אני בנה שלה. נסי ועשי חושבים. רק ליבך ורק את יכולה לתת לך את כל המסקנות אם תשימי על כף המוזניים את העלות מול תועלת. ממתין להזמנה לחתונה שלך אבוא כמובן עם רעייתי. בהצלחההההההההההההה.

מכיר את השיר?

" אם גבר הוא אם גבר, ירדפנה עד הקבר" - אם אתה רוצה אותה- תלחם עליה (בטקט כמובן) והן אוהבות את זה...

טל קר

New member
הרשה לי לחוש בחילה קלה

א. ירדפנה עד הקבר? יופי חי, באמת לא נרצחה אף אישה "על רקע רומנטי" בכמה ימים האחרונים. נכון לשעה 9:03 גם היום לא נרצחה אף אחת. ב. הן אוהבות את זה? אח, איך אנחנו אוהבות את זה שגבר אומר לנו מה אנחנו אוהבות, ביחוד כשהוא טועה... בתור אשה (לא בתור גבר שחושב שהוא יודע מה נשים רוצות, יאק), אני אומרת לך שנשים לא רוצות שמחזרים שהן לא מעונינות בהם ינג´סו להן או ינדנדו להן או ילחמו עליהן. ראשית, נשים שונות רוצות דברים שונים. שנית, ממה שאני מכירה מעצמי ומחברותי, אם יש לנו בקשה ממחזר שלא היינו מעונינות בו - זה שיעלם מפני השטח. או לפחות יצמצם שם נוכחות. גבר שלא מקבל את הלא שלנו בתור לא, כלומר מזלזל ברצוננו, מגעיל אותנו, ואנחנו שמחות על אישוש ההחלטה הנבונה שלא לבחור בו.

מתנצל אם הובנתי לא נכון

כוונתי הייתה - לא לוותר. אם אוהבים מישהי אז לעשות הכל (בצורה הנכונה כמובן) כדי לזכות בה

ליאן.

New member
מה כבר אפשר לעשות ? כלום

אתה יכול להתעצבן, להתבאס, לבכות קצת, אבל שום דבר מעבר. הרגשות וההחלטות שלה זה משהו שאתה לא יכול לשנות או להלחם בו.. אולי כן, אבל אין טעם כי השינוי יהיה לטווח הקצר. לטווח הארוך עדיף שתשכח ממנה ותמשיך הלאה. קל להגיד נכון ? האמת היא שבאמת קל אבל אתה תחליט אם יהיה לך קל לבצע או לא.. כי זה לא חייב להיות קשה. אם תקבל את זה בתור עובדה גמורה שהיא כבר לא שם בשבילך, יהיה לך הרבה יותר פשוט.. רק אל תהיה חלש ואל תקבל אותה חזרה אם פעם היא תשוב, זה יהיה מאוד רע לך בלב, כי תמיד תחשוב על הפגיעה הזו ותחשוש ששוב תלך.. זה לעולם לא יהיה אותו דבר.

למעלה