בעיה

rororoy

New member
בעיה

כל פעם שאני עושה הופעה אני אומנם מקבל כסף אבל אני מפסיד מעריצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111אחדאחד זו הלהקה ה2 שאני פותח ואני לא מבין מה הבעיה

fragi2006

New member
אממ

אחרי שאתה מסיים הופעה היא עוברת באופן אוטומטי להופעות שהסתיימו [בקטגוריית הופעות] תסתכל מה כתוב שם... יכול להיות שכתוב לך שירד לך מעריצים ואז כנראה ההופעה הייתה לא טובה או שיש סיבה... אבל אם כתוב שעלה לך מעריצים זה באג כנראה. תעתיק לכאן את ההודעה של סיום ההופעה. ד"א, תבדוק כמה מעריצים יש ישר אחרי ההופעה, יכול להיות שסתם אתה הרבה זמן לא מתעסק עם הלהקה וסתם נאבדים לך מעריצים. בהצלחה.

rororoy

New member
הנה

מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪40. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 988 ש"ח ו--822 מעריצים! נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... יש לי 0 מעריצים במדד

nofi7

New member
נו הינה!!!!

ההופעה שלך לא הצליחה! יש שם פעמיים מינוס!! הינה: בהופעה הזו הצלחת להרוויח 988 ש"ח ו-- מעריצים נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... אתה לא יכול לדרוש פחות כסף, ואין מקום יותר קטן מהפאב. סימן שהלהקה שלך לא מוכנה אפילו להופעה הכי קטנה. תיצור עוד סינגלים ושירים ורינגטונים וקליפים (בעיקר קליפים) ושתגיע ל230 לפחות (אני הצלחתי עם 23 מעריצים, אבל זה כי היה לי מזל, עדיף שתעשה עם 300 מעריצים....) תנסה שוב ותראה שתצליח. מקווה שתצליח...

למעלה