מצטערת שרק עכשיו אני עונה...
אז ככה... דבר ראשון, אני לא ממש מתמצאת בדיאפגרמה, ושאר הדברים שהוא אמר שאי אפשר לשים.. אני בטוחה ב- 99% שאני לא הבנתי אותו נכון , ולא אמרתי שהוא אמר שדיאפרגמה זה התקן תוך ריחמי, אמרתישהוא אמר שאי אפשר להשתמש בדברים מהסוג הזה מכיוון (ואת זה הוא אמר) שזה בעייתי, כי עדיין לא הייתי בהריון אף פעם וזה עלול לפגוע.. בשיחה הקצרה שנהילתי איתו בטלפון לאחר שקיבלתי תשובות של הבדיקות דם , שהראו כי הכל חזר להיות תקין מבחינת התפקודי כבד, הוא אמר שבשלב זה ועד שנחליט שאנחנו מעוניינים להכנס להריון, (כלומר גם שנה - שנתיים מהיום) , האופציה היחידה היא שימוש בקונדומים כאמצעי מניעה, אם אני לא מעוניינת בהריון , וכרגע אנחנו לא... תכננתי לקבוע אליו תור ולדבר איתו ולהסביר לו את המצב, ואולי לראות האם בכל זאת יש משהו שאפשר לעשות, אבל בגלל שאני גרה בצפון , אין קופת חולים , והוא לא עובד עד הודעה חדשה

כשאמרתי שזה הורס לנו את הקשר, השימוש בקונדום.. התכוונתי שזה פוגע , מאחר וזה לא מה שהיה קודם, הקונדום מפריע וברגע שאני צריכה לשים אותו לבעלי, אני כבר נרתעת .. אני יודעת שזה בראש.. אבל זה המצב... זה פשוט לא נעים ... זה לא מהנה כמו שזה היה לפני כן... וגם לבעלי זה מפריע, זה פשוט מתסכל, שלא נותנים פתרון אחר.. עד אותה שיחה היינו בטוחים שהוא יחליף לי גלולות , והמצב של הקונדומים הוא זמני... זה המצב.. תודה לכם על התמיכה, בכל אופן.. הקשר לא יהרס בגלל זה, אמנם הוא קצת נפגע , אבל יהיה בסדר... רק רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשלב זה... (אני לא רוצה להתחיל שיטות חדשות כמו הספוגית שאמרתם או התקן תוך רחמי, כי אני לא מכירה ורוצה להתייעץ עם רופא קודם, לכן אני עדיין עם הקונדומים...) תודה רבה... ולילה טוב ליאת