בעיה

גילה ב

New member
בעיה

נראה אותכן עם זה
ילדתי לא הסכימה לקבל עזרה בשעות הלימודים למרות שהמערכת בית הספר היקצתה לה 3 שעות שבועיות. היום אופיר מוכנה לקבל את העזרה שוב בשעות הלימודים ,אך לא עם המורה שעבדה איתה בעבר . אולם המנהלת לא יכולה לתת למשהיא אחרת את השעות האלו אשר כתובות במערכת למורה הקודמת למורה אחרת. מה דעתכן?

דליה.ד

New member
קשה אה?

טוב, מעולם לא הובטח לנו גן של שושנים. גם הילדים שלי מתנגדים למורים מסויימים, אנחנו משוחחים, מדברים עם המחנכת ועם המורה המסייעת וקובעים מה כן ומה לא - כלומר חוזה: מה מצופה מהמורה והילד/ה. ובדרך של דיאלוג פותרים את הבעיה. בהצלחה!

דליה תמיד גונבת לי תשובות!!

סתאאאםםם - אבל בכל מקרה אני מסכימה איתה לגמרי - יש מקום להסביר לילדה שכיום יש לעבוד עם המורה הזו, ואפילו לעשות חוזה שבסופו מובטח איזה פרס קטן (לא תמיד אני בעד שיטת הפרסים אבל לפעמים כדאי לנצל אותה). תראי - במקביל אני חייבת להכניס הערה: לפעמים ילדים מסרבים לעבוד עם מורה מסוים דוקא כי הוא לוחץ עליהם לעבוד בדיוק בנקודות הנכונות - הנקודות הקשות שעד עכשיו הם הצליחו להתחמק מההתמודדות עימן, זה נראה לנו נורא ללחוץ עך הילד במקרים האלה אבל זה נדרש - אני מציעה לך לנסות להעביר לילדתך את המסר שהפעם אין ממש ברירה ושהיא תצטרך לפחות לתקופה מסוימת עד סוף השנה לעבוד עימה. בהצלחה. אפרת

למעלה