בעיה

rokahav

New member
בעיה

אני להקה מספר 1135 , אני לא מצליח להיכנס לדף הניהול..אני מתחבר באימייל והססמא אבל אני לא מצליח לשלוט על כלום... מישהו יודע משהו?

rokahav

New member
אני

אקספלורר 5 , עד עכשיו לא הייתה לי בעיה , רק עכשיו לא יודע מה הבעיה שלו..

DoronPr

New member
נמ,

נשמע כמו בעיה טכנית אצלך. האם זה קורה רק במשחק, או באתרים נוספים? הדפדפן נתקע, או שפשוט אפשר לזוז, אבל המשחק לא פעיל?

rokahav

New member
שמע

זה קורה רק במשחק..ואני אסביר לך מה בדיוק קורה... אני נכנס לדף ניהול שלי , לוחץ על הופעה חדשה בבארבי נגיד בשעה אפילו 11 , וזה עושה לי את ההודעה הזאת כאילו הזמן כבר עבר.. אני מנסה לחזור להודעות האלה שלי..זה עובר לדף הראשי של כל הלהקות..זה מבאס נדפק לי הערב..הייתי יכול לעשות עוד פול דברים..וכל פעם זה כאילו מתנתק לי מחדש מהשם משתמש ( לא של כל טפוז..רק של הלהקה..כאילו כל פעם שאני רוצה לנסות אני צריך להכניס מחדש את המייל וכו' ).

DoronPr

New member
אני מבין.

אני ממליץ לך לנקות קבצי אינטרנט וקוקיס, כאשר אלו יכולים לעזור- במיוחד אם הבעיה היא לא תמיד, אלא התחילה רק עתה. נסה לבדוק האם אתה באמת עושה את התאריכים נכון. אני חושב שניקוי קבצי האינטרנט וניקוי הקוקיס, יתרום לגלישה שלך שם מאוד. בכל מקרה, נסה לעשות להקה נוספת- ואנא, דווח האם המקרה חוזר על עצמו. תודה וערב טוב, דורון.

rokahav

New member
עדיין..

ניקיתי קבצי אינטרנט וקוקיס וגם בדקתי ספאם במחשב.. זה מבאס..אבל אין מצב שבמקום שאני נמצא ( לא יותר מדיי גבוה , אבל מספיק גבוה ) אני עושה להקה חדשה..אני מעדיף לפרוש.. תודה בכל מקרה..

DoronPr

New member
חבל לפרוש?

תנסה, עוד להקה- מה הבעיה:)? אתה תבלה יותר.

rokahav

New member
........

זה יותר עניין עקרוני , בכל מקרה אני מקווה שמחר זה יעבוד..

למעלה