בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

שלום יקירה...

מעניין אותי לדעת, למה בחרת למסגר את המילה "עוני", במרכאות... מה זה אומר לגבי היחס שלך למילה? לרעיון? ועוד לפני שאת מתחילה לקבל פה עצות מהרבה אנשים מושכלים ואוהבים, תני לי להגיד לך - שהמפתח, כמו שאני חווה את העניין, נמצא ברעיון, שמציאות חיצונית נגזרת ממציאות פנימית. אשמח לשמוע ממך עוד פירוט!

לעומר

אני מכירה וחווה לעמוק שת כל שיטות האוטוסוגסטיה למיניהן אבל לא מצליחה לעקור את הערך העצמי הנמוך שמשתקף ממני החוצה לאנשים במהלך עיצומו של יום עבודה / תקופת עבודה ארוכה מתיש/ים ומורט/י עצבים. מכיון שאני לא במקצוע "קל". אני סבורה ששם "קבור הכלב". תודה מראש על ההתייחסות.

חיבור לשפע - עצה

אני חושבת שהניתוק מהשפע, אפ ממירים אותו לשפה שאנחנו מכירים ומבינים בה, השפה ה"רוחניקית", פירושו, ניתוק מההערכה העצמית. הכיוון הוא אחד - מגיע לי מגיע לי מגיע לי להיות מצליחה מגיע לי להיות עשירה - זה ביטוי של הכרת תודה בעולם השפע. מגיע לי לחיות טוב מגיע לי להתפנק. אני אוהבת להשתמש במינוח "אני ראויה" על פני מגיע לי, כי מגיע לי נשמע לי יותר מידי "לפרצוף", אבל לך אני ממליצה ללכת ישר על כל הקופה
אגב, לדעתי, הסיבה שבחרת להקיף את המילה "עוני" במרכאות, היא בגלל שהעיסוק בכסף, חומרי, בשפע של חומר וכו', קשורה להערכה שלך את עניין החומר. אולי לא. תחשבי על זה, רק את יכולה לדעת את הפתרונות כאן...

yperelman

New member
מסכים עם עומר לכל מילה

ארחיב קצת לפי הבנתי. החוויה של חוסר- "אין" מאוד מוכרת לי. ושאלת המפתח היא איך מתחברים לשפע? מתחילים בהתחלה. מבינים את עצמנו מתוך מקום של חמלה: בסיס האמון שלנו בהיותנו שייכים ליקום המלא והמדהים הזה מתערער כבר בגיל צעיר (יש לא מעט סיבות לכך וכולן די ברורות). כשאנו מתבגרים, הקושי בהרגשת האחדות והשפע הולך וגדל ומכאן חווית החוסר (המובילה לחווית נפרדות,בדידות ולחוסר שייכות במקרים רבים). הנטייה לאגור, להתעסק התעסקות יתר ב"חומר" ותמיד ממקום של "אין" (או אין מספיק) מתעצמת ובלי משים אנו חווים את החוסר בדומה לחוויה שתארת. כשההבנה קימת, ניתן להתחיל לעבוד עם האמון והשפע. הטכניקות רבות ומגוונות ואשאיר לחברי המקסימים כאן בפורום לתת לך כלים/טיפים או כיווני חשיבה. בהצלחה לך

למעלה