בעיה

בעיה

קניתי דירה לפני כחודשיים .מכיוון שהיה חסר לי סכום של 67.000 שח שהיו בחשבון סגור עד ל 1.8 והכניסה לבית שנקנה הייתה אמורה להיות ב 1.6 הוחלט עקב המצב שאשלם לבעל הדירה שכר דירה למשך חודשיים עד שכספי ישתחרר מהתוכנית. כל זה נעשה בנוכחות עורך הדין שכתב את החוזה ולגבי שכר הדירה הובהר בעל פי בנוכחות עורך הדין שאשלם רק אם לא יהיה לי הסכום שחסר לי לקניה. סמכתי על עורך הדין שיציין את הסעיף הנל בזכרון הדברים לאחר כמה ימים הצלחתי להשיג את הסכום שחסר לי ושלמתי לבעל הדירה את מלוא סכום הרכישה (לפני הזמן( מה שקרה עכשיו זה שבעל הדירה דהיינו המוכר רוצה שאשלם לו את שכר הדירה למשך חודשיים ואני מסרבת בתוקף האם אני צריכה לשלם על הרשלנות של עורך הדין שלא ציין את האפשרות של התשלום המוקדם שאמור לבטל את ענין שכר הדירה? כל תשובה תתקבל בתודה

אני מניחה

שיש בהסכם סעיף שמדבר על מועד המסירה וכי בסעיף זה רשום שהמועד הוא 1.6. לא מבינה על סמך מה המוכר דורש תשלום שכ"ד. האם אותו עו"ד ייצג את שני הצדדים? מה הוא אומר בעניין זה?

תשובות

מועד המסירה מצוין כראשון לשישי אבל מכיוון שלא היה לי הכסף הנותר אז סכמנו שאשלם שכר דירה לחודשים הבעיה שאת הכסף השגתי לפני אני חושבת שענין שכר הדירה צריך להתבטל עורך הדין יצג את שנינו ומה שהיה מוזר בעיניי שברגע שבאתי בטענות לעורך הדין הוא התקשר לבעל הדירה והסביר לו שאם שולם מלוא התשלום עבור הקניה אז שכר הדירה מבוטל וכשהמוכר השתולל פתאום עורך הדין ביקש ממני למצוא פשרה

למעלה