בעיה!

לומינגו

New member
בעיה!

לחברה שלי אבד הארנק ובתוכו הרישיון הזמני. (היא עדיין בתקופת מלווה...) השאלה היא- עד שהיא תלך ותנפיק רישיון חדש, אסור/מותר לה לנהוג?

costaet

New member
אסור...

אסור לנהוג כשהרישיון לא נמצא איתך, הקנס הוא משהו כמו 100 ש"ח אם אני לא זוכר ויהיה אליך להגיע תוך מספר ימים לתחנת משטרה להראות את הרישיון. (לא זוכר אם זה מספר ימים או 24 שעות, אבל השורה התחתונה: אסור).

לומינגו

New member
אוקי, תודה. עוד שאלה:

ומה היא צריכה לעשות כדי להנפיק רישיון חדש? (ומדובר על רישיון זמני, היא עדיין בתקופת המלווה.) ועוד שאלה- נגמר לי המלווה לפני כמה זמן אבל עדיין לא קיבלתי את הרישיון בדואר. למה?

Krishi

New member
היא צריכה להתקשר למשרד הרישוי

ולבקש שישלחו לה חדש. בקשר אליך... רישיון הפלסטיק אמור להגיע משהו כמו שבועיים-שלושה אחרי תום תקופת המלווה. ובכל זאת בזמן האחרון אני עד ללא קצת אנשים שעדיין לא מקבלים את הרישיון הקבוע שלהם מ-ה' יודע איזה סיבות. אז תחכה, ואם עד חודש לפני שהרישיון הזמני שלך פג תוקף עדיין לא קיבלת את הרישיון הקבוע תתקשר לברר למה.

Krishi

New member
אם את אומרת!

ובבקשה

NewUser4

New member
מה שהיא צריכה לעשות

זה לגשת למשרד הרישוי ולקבל רשיון מודפס חדש (אגרה של 50 ש"ח). העונש על נהיגה ללא מסמכים הוא 100 ש"ח קנס (לפעמים תתבקש להציג את הרשיון תוך 5 ימים). אם היא בכל זאת רוצה לנהוג אז שתקח איתה תעודת זהות, היא לא רוצה להגיע למצב שהיא לא תוכל להזדהות בפני שוטר בכלל.

למעלה