בעיה...

BiGuy

New member
בעיה...

תראו: יש לי סבתא שגרה די רחוק מביתי, וזאת הבעיה: אני ואחותי אמורים להתקשר אליה כל חג או אירוע. הייתה לי יומולדת (מזמן), והיא התקשרה כדי לשאול אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני, כמובן, לא הייתי בבית. אחותי מסרה לי את ההודעה. אחרי כמה שבועות כבר שכחתי מזה, ולא התקשרתי. עכשיו נראה לי שסבתי לא מדברת איתי. היא התקשרה, והשאירה הודעה לאחותי, ואמרה שתתקשר. אני רוצה להתקשר אליה בעצמי... מה אני יכול להגיד לה? איך אני אוכל להתנצל על כך? הרי אחרי הכל, אני אשם. אני בטוח ששיחת טלפון איתה במצב כזה לא תהיה נעימה... הצילו!

shiri-d

New member
סבתא שלך לא מדברת איתך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה לא נשמע הגיוני.... אבל בכל מקרה אני מציעה לך להתקשר אלייה, לבקש
ולהגיד לה שזה לא היעה בכוונה... אני בטוחה שסבתא שלך מאוד אוהבת אותך והיא תסלח לך!!! גם לי יש סבתא שגרה רחוק, והיא מתקשרת אלינו כל יום שיש או שבת בערב, אז אולי כדי שתדברו יותר, ואז תתקרבו יותר.. ואולי זה יפתור את הבעייה אז, אני מקווה שעזרתי
שירי

BiGuy

New member
תודה...

אבל סבתא שלי היא לא ככה... היא גם ברוגז עם אבא שלי (הבן שלה), בגלל שהוא נפצע קשה, והיא הייתה חולה באותו זמן, ו"הוא לא בא לבקר אותה"... היא אפילו לא הקשיבה לתירוצו...

סבתא זפטה

גם סבתא שלי ככה אני אפילו לא קוראת לה סבתא אלה בשמה הפרטי תקשר אליה ברור שהיא תסלח לך ......תחנף קצת זה יעזור

anat113

New member
תשמע ככה

זה סבתות.. ואני לא צוחקת סבתות הרבה פעמים פוחדות שישכחו אותן. הן זקוקות להרבה צומת
ואני רצינית לגמרי. תתקשר עלייה, תסביר לה למה שכחת להיתקשר( ועם אין לך סיבה מוצדקת אז תמציא משהו. אתה יודע, יש לי עומס בלימודים וכאלה..) אני בטוחה שהיא אוהבת אותך, היא פשוט רוצה צומת לב. אני בטוחה שתסתדרו הרי אתם משפחה..
מקווה שעזרתי ענת

למעלה