בעיה

בעיה

(שלא לחלוטין קשורה להורים, לשם שינוי.) ב29.3 יש לנו בגרות בע"פ באנגלית. כמגן, היינו אמורים להגיש תשובות לשאלות, ביום ראשון, בו חגגנו את פורים. ובכן, לא הגשתי, כי לא מצאתי את השאלות, ולא היה לי זמן, וזה בטח לא תירוץ, אבל זה המצב הקיים. אפשר לתרץ את זה בעובדה שלא מצאתי אותו או משהו, לא יודעת. החלק השני של המגן יהיה עבודה שנכתוב בכיתה. העניין הוא כזה - היום בערב אנחנו טסים לחו"ל. עכשיו גיליתי שאנחנו חוזרים ב27.3. יום אח"כ יש חופש בגלל הבחירות, ויום אחכ בגרות. ולי אין מגן. אני לא יודעת איך לסדר את זה, ואיך ליצור עם המורה קשר, ואיך להשיג את השאלות ולשלוח את התשובות, ומה לעשות עם החלק שכותבים בכיתה. בן דוד שלי הציע לי לדבר עם ההורים ולנסות לסדר לי להגיע הביתה כמה ימים קודם. זה לא יעזור עם החלק שלא הגשתי, וזה לא ריאלי, כי אני פוחדת לדבר עם ההורים שלי. כרגע הם שונאים אותי יותר מבד"כ (ככה זה לפני טיסות כשלחוצים) והם בטוח יתחילו פשוט לצרוח עלי. עצות? בבקשה?

n k

New member
לחפש את המורה בספר טלפונים,

להסביר את המצב ולנסות למצוא ביחד עם המורה איזשהוא סידור אחר.

De-Panther

New member
אני עדיין לא מבין איך הם מסוגלים...

לצעוק על מישהי כל כך חמודה זה היה כל כך חמוווווווווד הכותונת הורודה הזו שהיית איתה בעזריאלי

De-Panther

New member
אבל זה לא אומר שאת לא רעה../images/Emo11.gif אני...

עדיין זוכר לך על הקטע ביום שני

De-Panther

New member
אני מדבר על התמונות!! את אמרת שאת..

רוצה תמונה שלי ואני כבר חשבתי שבאמת תצלמי אותי ובסוף אמרת שלא ורציתי תמונה איתך

אוי, אל תדאג

ממילא התמונות האחרונות של הפילים האלה לא יצאו (שזה קצת חבל, כי הן היו אמורות להיות חביבות).

ixmix

New member
אם היית בוחרת ללמוד אצלנו

זה היה אחרת... היתה לך רשימת טלפונים של כל המורים בית + טלפון, היה לך טלפון של רכזת שניתן לפנות אליה כמעט בכל שעה, וכנ"ל לגבי טלפון של יועצת, היה לך הטלפון של המנהלת בבית...
ומאחר וזה לא עוזר, כי בחרת ללמוד בבית ספר הרבה יותר טוב, ונראה שאת הולכת להידפק, אתן לך עצה - תתקשרי היום למורה, וספרי לה מה שכתבת פה - אולי היא תעזור לך למצוא פתרון. אם לא - יש לך רכז/ת, או מישהו שהנהלה שניתן לפנות אליו?

הוא ../images/Emo9.gif

הוא היה עסוק כ"כ בתינוק שלו שבכה שלו היה לו כח אלי, אז הוא אמר שמה שהגשתי בינתיים זה בסדר, ושאחרי שאני אחזור אני אשלים את השאר בשביל המגן של הבגרות בכתב.

למעלה