בעיה...

בעיה...

אז ככה... הבעיה שלי היא שאני חסר בטחון לחלוטין. כאילו המצתב רוח שלי כמעט תמיד גבוה והכל אבל למשל בבי"ס אני מקבל מבטים... כנראה בגלל המראה החיצוני שלי ובנות כמעט כל שיעור שאני לומד ובכל כיתה שאני לומד צוחקות. בעקבות זה אני מאוד ביישן בסביבת זרים. עם החברים שלי אני ממש משוחרר וסבבה אבל ככה אני מאוד ביישן. בתחילת החופש הייתי בפראג ולא קיבלתי מבטים ואהבתי את מה שראיתי במראה ופשוט הייתי משוחרר לחלויטן ואהבתי את זה כ"כ!! אני בן 16 והרבה זמן לא הייתה לי חברה ותבינו בזמן האחרון שתיים הסכימו לצאת יתי. אבל בכל זאת כל אחד שמחייך במקומות שאני נמצא וצוחק אני מתחיל לחשוסב אולי זה עלי... מנסה לעבוד על עצמי ולהתעלם אבל זה כ"כ קשה!!

אגב

בגלל זה בי"ס זה כמעט סיוט. אני מקבל הרבה מבטים ואין לי הרבה ידידות כי אני מפחד לדבר איתן וממש שמישהי באה לדבר איתי הראש שלי כמעט רועד. זו בעיה!! זה הדבר הכמעט יחידי שלא טוב בחיים שלי...

~דויד~

New member
גם אני הייתי משקשק

אבל היום התגברתי על זה ועדין ממשיך לעבוד על זה

~דויד~

New member
גם אני הייתי משקשק

אבל היום התגברתי על זה ועדין ממשיך לעבוד על זה

~דויד~

New member
פתרון?

מדוע אתה חושב שצוחקים עליך? האם אתה לא מספיק טוב מאיזו שהיא בחינה? ובכן, האמת היא שאתה יצור נפלא ומופלא. עליך להבין זאת... אל תיתן לאושר שלך להיות תלוי במראה החיצוני. אלא, גלה את הפנימיות שלך. והיופי הטבעי שתגלה, יפתור לך את הבעיה. גם אני הייתי בישן... התחלתי מאפס אבל לאט לאט גדלתי... מה תגיד אם אומר לך שלא היה לי כל קשר עם בנות עד שהגעתי לגיל 21? (אני בן 28)

האמת...

אני בחור ממש נחמד... בלי להתלהב או משהו אבל נגיד מי שמדברת איתי באייסיקיו ששם אני ממש משוחרר ואני "אני" האמיתי ישר אומרת שאני חמוד, גם אני יודע לעזור ולייעץ ואני ממש בקשר טוב עם כמה ומרגיש טוב לגבי הפנים שלי. והאמת גם כלפי המראה החיצוני אני יכול להיות מעודד... לפני כמה זמן מישהי שראתה אותי באימון והתחלנו לדבר הסכימה לצאת איתי... אז יש כאלה טיעונים... אבל מצד שני יש את המבטים בבי"ס.

אחי..

איי פעם הלכת ושאלת אותן למה הם צוחקות? או שסתם הרצת לך סרטים בראש והחלטת שזה בגלל שיש משהו מצחיק בך? כך את הרגליים שלך .. ושאל אותם! כדי לדעת. אתה מפחד? אחלה ! עוד יותר טוב!. תפחד, תשקשק, תרעד.. ותעשה את זה בכל זאת. לך.. אולי הן דלוקות עליך? אולי יש בך משהו מצחיק שאתה לא רואה?.. שיאירו את עינייך! אלי זה גם יצחיק אותך. ואולי תחליט לעשות משהו בקשר לזה.. אחרי שתלך ותתקשר..(תקשורת) -למרות הכל-, ותמיד תמשיך ותמשיך.. ללכת ולשאול ולדבר, צחק עליהם חזרה.. הנקודה היא ..עשיה... עשיה עשיה עשיה. ברגע שתעשה.. במקום להריץ סרטים בראש תראה בסוף איך אתה מוצא את עצמך בכל הסיטואציות עם בטחון גבוה. פשוט אל תתן למצב לשלוט בך.. לך ותעשה. אל תתן לפחד להשאיר אותך איפה שאתה.. תפחד, ותעשה. הפחד יעלם. אני מבטיח.

אוקיי דיברת יפה אבל...

זה כבר לא נגיד בת אחת (למרות שזה בנות קבועות) והאמת גם בנים... אז כאילו ברגע שזה יחסית הרבה אנשים... זה די מתסכל... למשל כמה אני כנראה יודע למה זה... אבל הבנים וכמה בנות... זה סתם

אז לא הבנת אותי

לך ותעשה משהו.. למען השם. לך ותשאל.. ולך ותגיד.. תעשה משהו, ואז תסיק מסקנות. הבעיה הכי גדולה של אנשים שהם מנסים להבין דברים מתוך עצמם ומתוך שיחות פנימיות. לך אליהם ותשאל אותם. מה שאתה רוצה לשאול. למרות הפחד למרות הכל.. בנים בנות חיות ופרחים, זה לא משנה מה.. אבל תעשה משהו.

ידידי הטוב,

האמן לי,להיות בן 16 ועדיין להיות נטול חברה זה באמת לא כל כך נורא. אני מכיר לפחות אדם אחד שהוא עוד מעט בן שלושים ואחת ועדיין לא נתן את הפריימרה,הבכורה. אבל בוא ננסה לפתור את הבעיה ביחד. לי נראה שלפעמים משנה מקום,משנה תחושה. אם היית בפראג ונוכחת לראות שאף אדם לא מסתכל עליך או צוחק, למה אתה סבור שכדבר הזה מתרחש בארץ? יש לך חברים שאתה מרגיש משוחרר במחיצתם,אתה אומר ששתי בחורות הסכימו לצאת איתך, אתה גורס כי בזמן שהותך בפראג הרגשת כתוצאה מההשתחררות מהפחדים כל כך נינוח ורגוע ועדיין נראה לך שיש בעיה?למה? האמן לי,מנתונים שקיבלתי על האדם שתיארתי למעלה, אני יודע בוודאות שהוא מעולם לא היה בתחתית הסקאלה אבל הרבה פעמים אולי הוא דימיין שאחרים מנסים לקבוע לו את המיקום וכתוצאה מהזנחה פושעת והתמכרות לזכרונות רק בזמן האחרון הגיע לשיקום. ידידי הטוב,התעורר,ראה כמה שאתה נהדר,ראה כמה שאתה טוב, תכתוב את זה כל יום אלף פעם מהתחלה ועד הסוף תתחיל לשים קצוץ כבר מעכשיו על כל רע שאולי או לא חושבים עליך האחרים כי מי שחושב על אדם טוב דברים רעים שייך לחזירים. התמקד רק באילו שאתה אוהב,באלו אשר אליהם אתה רוצה לחבור, אינך צריך להיות לא יפה תואר,ולא גבוה ולא גיבור וכאשר האחרים כולם צוחקים סביב הצטרף אליהם והפוך זאת לתחביב, כי האמן לי,ממש לא נשמע הגיוני שהם צוחקים כולם דווקא עליך, קח את הצחוק שלהם ושים אותו בכליך, מהר מאוד תגלה שאתה והם באותו הצד ולכן אין לך צורך לדאוג מאף אחד. ואם מפעם לפעם אתה באמת רואה איזה נחש בסביבה. נסה לשכנע אותו שהארס שלו הוא נסיוב ושהוא עושה לך טובה. עלה והצלח,ידידי הטוב,לכל אדם רק השמיים יכולים להיות הגבול גם אם אדם מגיע לשם מוכה וחבול יושבים מלאכי השרת ומלטפים אותו בכנפיהם מנגבים ביחד חומוס ושרים שירים לאלפיהם. אל דאגה.התעודד.קח את הזמן.הזמן הוא שלך בלבד. עשה,פעל,עלה,התמודד,התגבר ואל תהיה לבד, התחבר ככל שאתה יכול,נסה להפוך כל אדם לידיד וחבר, במהרה תראה שכל פחד,כמו שהוא בא,כך הוא עובר. כל טוב.

איש אני ממש רוצה להודות לך...

ההודעה שלך כמה שישמע מוזר ממש דיברה אלי ואפילו ריגשה אותי... תודה רבה לך! אני אזכור את דברייך!

למעלה