בעיה!!!

SuPeR TaL

New member
בעיה!!!

בזמן האחרון יש לי שיתוקים שזה קורה כל פעם בכמה ימים בהתחלה שמחתי כי ז עוזר להכנס לחצלול וכל פעם שניסיתי לא הצלחתי אבל זה כבר הופך להיות מעצבן שזה קורה .... גם ליפני שאני נרדמת (בלילות שיש לי שיתוק)אני מרגישה שאני כאילו נשאבת לתוך שינה ולפעמיים אני מרגישה שאני כאילו יוצאת מהגוף שלי. אני לא יודעת מזה אני מקווה שתעזרו לי.

SuPeR TaL

New member
חשוב לציין!!

שלפעמיים יש לי חלמות שממש ממש נראים מציאותים ולא כמו שאר חלומות שהם מעורפלים. ואז כשאני מתעוררת אני מצתערת שזה רק חלום!!חחח

nivinivini

New member
אני יכול להגיד לך מה לי עוזר.

אולי זה יתאים גם לך. כשזה חזק מדי אני מתחיל לצחוק (כמובן שזה לא ממש קרוה בפיזי) ולזמזם איזה מנגינה לא ברורה. זה מרכך את הכל. בכל אופן אין שום טעם להתנגד לזה, כל התנגדות כזאת רק מלחיצה עוד יותר. וחוצמזה את תמיד יכולה לעזוב ולשכוח מכל העסק הזה בכלל ולהעסיק את הראש בדברים אחרים לגמרי עד ששוב תרגישי מספיק חזקה.

מה רע בזה לא הבנתי ?

הלוואי עלי שיקרה לי מה שקורה לך.. הייתי מוכן לשלם אפילו : ) למה רק לי לוקח 15 שניות להרדם ואני קם ונראה לי שעברו 10 שניות מכל הלילה... אנשים מספרים על שיתוקים ועוד דברים שבחיים לא שמעתי מאנשים שפגשתי בחיי.. את עושה משהו מיוחד שזה קורה או שפשוט עוצמת עיניים ומנסה לישון ?

silverhawk

New member
תגובה

תראי, מניסיוני למדתי ששיתוקי השינה הללו באים בתקופות. גם לי הייתה תקופה בה כל יום כמעט עברתי מספר מקרים כאלו, אך הדבר החשוב הוא לזכור כי מדובר באירוע טבעי לחלוטין אשר אין מה לחשוש ממנו. אני ממליץ לך לנסות לנצל את האירועים לצורך כניסה לחצלולים, אך גם אם את מעוניינת להתעורר - ישנן דרכים לעשות זאת. אני מצרף לך לינק למקרה שהיה לי בו מפורטות מספר שיטות לעשות זאת. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=38286665

salingre

New member
חלומות מציאותיים

אולי שמעת את המושג "מסע אסטראלי" (או "הקרנה אסטראלית")? יש כמה דעות בעניין , יש האומרים שהגוף האסטראלי (נשמה, רוח או איך שתרצו לקרוא לכם ולא וגוף שלכם) יוצר הקרנה -שהיא כמו מצלמה אבל אתם מרגישים כאילו אתם שם.. ויש החושבים שזהו הגוף האסטראלי יוצא מתוך הגוף הפיסי... לצורך העיניין נגיד שזהו הנשמה יוצאת מהגוף (יותר קצר לכתוב את זה P-: ) יש באתר www.magick.co.il בקטגורית מיסטירה מאמר מעולה על זה.. דרך אגב.. אני עוד לא מחצלל (ככה רושמים?) "מוסמך"... עדיין קשה לי להגיע לחלום צלול... אבל מתאמנים אבל למחצללים המומחים יותר בפורום אני מציע לכם לנסות להגיע למסע אסטראלי... אפשר להגיע לזה דרך חלום צלול.. במאמר מפורטת הדרך.. בברכה אורי

למעלה