בעיה :/

בעיה :/

אני בן 21, ושכבתי רק פעם אחת עם בחורה:/ העניין הוא שכשאני מאונן אז הכל סבבה, ועומד לי ואני גומר ... וכשאני עם מישהי אף פעם לא עומד לי בגלל הבודה
התייאשתי כבר. אני חושש להיכנס ככה לקשר. היום הייתי עם האקסית שלי ולראשונה היה בינינו משהו מיני... ואז הגענו לקטע של להחדיר, והוא לא עמד
והרגשתי כ"כ דפוק והתביישתי
מה לעשות??? יש פתרון לזה??? הקטע גם שייש רק תנוחה מוסיימת שבה עומד לי קצת, ואני מדגיש שכשאני לבד עם עצמי או אפילו מתחרמן עם בגדים אז הוא עומד והכל ..

itaystud

New member
../images/Emo101.gif

תכל'ס זה הכל פסיכולוגי, ואני בטח לא מחדש לך יותר מדי. אבל אולי כדאי שתלך לייעוץ או לחלופין - ויאגרה.

Angelos 1

New member
קודם כל אתה לא דפוק

ואין לך במה להיתבייש זה כניראה נובע מלחץ להוכיח אגב ישנו פורום טיפול מיני תנסה שם לקבל הסברים

וברצינות ???

למישהו יש עצה יותר נורמלית? למישהו זה קרה פעם? נראה, אני חושב לנסות שוב פעם.

קרה גם קרה

שמע חבוב . אתה לא לבד.. הייתי בסרט הזה וגם אני חשבתי שלבד זה יעבוד לי.. אבל זה לא. וסתם התבזבזו לי שנים יקרות. זה ברור שזה הכל פסיכולוגי, לכן הייתי מאוד ממליץ ללכץ לסקסולוג. אפאחד לא צריך לדעת מזה.. אפילו לא הבחורה שאתה יוצא איתה. אני ממליץ על ד"ר דניאל דריי. הייתי אצלו בטיפול וזה הציל את חיי - ממנש כך.

Fenris

New member
אממ... רציני? ד"ר * דריי *...?

סתם, בצחוק
פשוט זה מזכיר מאוד את "Dr. Dre"...

חופ שיה

New member
זה קורה כמעט לכל גבר שני

מתי שהוא במהלך חייו, מקווה שעכשיו זה יותר מרגיע אותך. בכל אופן אין הרבה מה לעשות חוץ מלהתמודד עם זה, לנסות להתגבר על הלחץ ,החשש והריגוש שבמגע מיני עם בת זוג, יכול להיות שיהיו כמה כישלונות בהתחלה אבל תוך כדי הכישלונות אתה לומד על עצמך ומתרגל מגע מיני עם הבת זוג. פנה לפורום טיפול מיני וערוך חיפוש על המושג :חרדת ביצוע, הבעיה שלך פסיכולוגית ולא פיזית.

בלי לחץ

וזה אומר לא כאן בפורום, אלא באקט עצמו. אתה כנראה רוצה להוכיח משהו, תשכח מזה. אתה לא דון ז'ואן דה מרקיז. אתה בן אדם ולא חי באגדות או בסרט כחול. תהיה נינוח, רגוע. תזרום עם מה שאתם עושים. אל תחשוב יותר מדי. תרוקן את המוח ממחשבות (ולא, אני לא מדבר על המוח הקטן זה שלמעלה.... סתם, זה שלמטה). אתה חסר ניסיון עדין ובגלל זה נובע. אתה לא דפוק. יכול להיות שכן, טיפול יכול לעזור, אבל הטיפול הזה יכול להעשות אפילו על ידי בת הזוג שלך ואתה עצמך. דבר איתה על כך, אם היא מספיק אוהבת, היא תעזור לך. אבל כן, אולי אפילו תפנה לעזרה בצורה מקצועית קצת אם זה ממשיך ואתה לא יודע איך להתמודד עם זה. בהצלחה איש ואל תתייאש. זה לא בריא.

תודה לכולכם... אני חושב שאני יתגבר

על זה. אנחנו נתגבר על זה ביחד. אני והיא. כנראה שהקר עדיין טרי יותר מדי בשביל לא להתבייש ממנה.

חופ שיה

New member
בת זוג מבינה ומפרגנת

מאוד תעזור לך בתהליך הזה, אל תתקע על נשים שיפוטיות , הן לא טובות לך.

היא לא שיפוטית פשוט ....

היינו פעם חברים ונפרדנו, וחזרנו, ושוב פעם נפרדנו. ועכשיו אנחנו לא חברים (ואגב, כשהיינו חברים מעולם לא שכבנו). ואני לא יודע מה אני מרגיש עכשיו, זה נורא נורא מבלבל. ואני לא יודע מה היא חושבת על החרדת ביצוע שלי. למרות שאתמול אחרי שלמרות החרדה גרמתי לה להגיע לסיפוק, שכבנו מחוסים מתחת לפוך ודיברנו על זה. והיא אמרה שהיא מבינה, והסברתי לה שאני לא אימפוטנט כי היא בעצה הרגישה שהוא כן עמד שהייתי עם בגדים. בכל מקרה אני רוצה להתנסות איתה שוב, ואני מאוד מבולבל עכשיו, כי אנחנו לא חברים. ואם זה קרה אתמול זה אומר שאולי יש לה משהו כלפיי. ואני לא יודע אם יהיה לי אי פעם משהו כלפייה כי היא פגעה בי יותר מדי בעבר. פעם אחר פעם היא פשוט פגעה בי בלי להרגיש מה היא עושה. ואין לי כ"כ אמון בה. בכל מקרה נורא היה כייף אתמול למרות שאני לא גמרתי. אני נהנתי לענג אותה. היא קצת התבאסה שאני לא גמרתי ו"לא נהנתי". הסברתי לה שנהנתי גם בלי זה
בכל זאת אני לא רוצה להישאר ככה לנצח. אני רוצה להתנסות שוב בסקס בלי החרדה ונראה לי שזה עניין של זמן לטפל בזה עם בת זוג תומכת ומבינה. אני מקווה שהיא מבינה ותומכת. בת זוג אני עוד לא בטוח. =/

למעלה