בעיה

Y M C A

New member
בעיה

אני לסבית ואין לי מושג איך לספר להורים שלי. הם יסלקו אותי מהבית אם הם ידעו ואני ממש לא יודעת מה לעשות. יש לכם עצות?

סבבב

New member
למה את רוצה לספר?

זה מאוד תלוי מה המניע שלך לספר להם? האם זו אהבה חדשה? האם פשוט נמאס לך להיות בארון, או סתם מתחשק לך? בהתאם לסיבה, אפשר לחשוב איך לספר להם.

אוקיי... כמה דברים...!

{מחר יש לי מבחן באנגלית ואני לא יודע מה אני עושה פה בכלל!!}
בת כמה את?
מרגישה בטוחה בעצמך שאת לסבית?
דתייה? {מן הסתם שכן.. נו, יועד, איזה שאלות מפגרות.. טוב, נו השעה משפיעה..!}
המשפחה שלך יקים כאלה? {קשים או פתוחים?}
יש לך חברה? (
)
מי אמר שהם חייבים לדעת?! רק שהחברות שלך ידעו וזהו..!
כמה אחים אתם במשפחה?
יש לך אייסיקיו/מסן? 310798782 או [email protected] די לבאס לעצמך את השבוע, תתעודדי! אנחנו פה בשבילך..!
אוהבים אותך עד מאוד, יועדים וכל שאר חברי-הפורום! שבוע טוב,

ar26

New member
לא תספרי להם

את עוד תלויה בהם וגרה איתם. אין שום סיבה לוגית להזדרז ולצאת מהארון במצבך. זה מאוד אופנתי לשכנע אנשים לצאת מהארון, אבל זה גם מאוד לא אחראי, בעיקר כשיש אנשים שבאמת מסלקים אותם מהבית בגלל זה.

יודיX3

New member
../images/Emo24.gifהיי חמודה

מסתבר שלא הכרתי את ההורים שלי כל חיי. למה? כי חשבתי שלעולם לא אצא מהארון כי ביום שזה יקרה אצטרך להתזכות על המפתח לבית... ככה באמת חשבתי. לפני כמה חודשים יצאתי מהארון וסיפרתי להם- אמנם הם לקחו את זה נורא קשה אבל הם הדגישו ומדגשים עדיין את אהבתם כלפי ואת העובדה שהם מעוניינים יותר מאי פעם לחדש את הקשר שהתרופף ביננו כל אותם שנים של הסתרה. אני לא אומר לך בפירוש ללכת ולצאת כי אני לא מכיר את המקרה שלך, ולצערי היו גם מקרים של תגובות קיצוניות (בעיקר בחוגים חרדיים אבל גם אפילו אצל חילונים) של הורים שניתקו הקשר עם ילדיהם. אני מציע שתקחי את הדברים בקצב שלך, אני כשסיפרתי להורים הייתי כבר בעמדת כח: עם הכנסה, כבר לא גר בבית ומעל הכל עם אהבה- זה מאד עוזר שיש לך מישהו/י קרוב (לא רק חברים וירטואליים) שיתמכו בך לאורך הדרך כי זה לא קל ובעקבות היציאה מהארון ישנו תקופה של חוסר ודאות, פחדים ותהיות לגבי העתיד- וחייבים מישהו לשתף. המון הצלחה!!

dkey

New member
כל מילה בסלע

פשוט לא יכולתי לומר את זה יותר טוב. יודי, אתה חתיכת נכס! במקרה שלי אציין שלא חששתי מנידוי אבל ללא ספק, הקשר ביננו התחזק והתעבה. להורים ללא ספק קשה וגם היום, הרבה שנים אחרי, הם אמנם מקבלים אותי לחלוטין אבל אימי לא בדיוק תשויץ שהבן שלה הומו. אני ממליץ לך גם להיות בקשר עם ארגון בת קול (לסביות דתיות). יש להם פורום בנענע.

BabyBoy1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני די מסכים עם רוב מה שנאמר מעליי. אבל כדי שניתן לך תשובה עניינית, יעזור עם נדע עוד טיפה עלייך

למעלה