בעיה

untitled

New member
בעיה

מה עושים כשנגמר המקום בבית. כלומר אין לך יותר קירות לתלות עליהם את התמונות או במילים אחרות שיש לך יותר מידי תמונות ופחות מידי קירות. היום סיימתי עוד ציור מופשט (היום הוא בא הביתה, סיימתי אותו לפני שבועיים, פשוט אתם יודעים שמן זה דבר שלוקח לו זמן להתייבש, ואם אתם לא יודעים אז לא נורא) ואין לי איפה לתלות אותו זה ממש מתסכל כי את הכל אני אוהב לא רוצה להוריד כלום מה עושים?

מחפשים גלריה...

הגיע הזמן להיפרד מכמה עבודות תמורת כסף ואז יהיה המון מקום על הקירות.

untitled

New member
מי יקנה ממני?

ובכמה? הציורים שלי בגודל 60 * 80 ממוצא שמן על בד וציורים מושקעים (ראיתם את חלקם הקטן)

יש את ארתור´ס....

אולי תתעניין אצלו לגבי תערוכות ומידע. יש באחת ההודעות בטאג ליין את הפרטים. ואל תתיאש, כל ההתחלות קשות! לא להתבייש ולהתחיל לברר איפה ואיך, אולי לקחת מישהו שייצג אותך או לנסות לעשות תערוכה בבית (אולי יש קרוב משפחה שיסכים לארח את התערוכה שלך?) בכל מקרה אני בעד לנסות! בהצלחה!

mishmish18

New member
אם יש לך ציורים גם על דופלקסים,

שים מאחורי הארונות :) או שתיתן ציורים לחברים שלך

מגיקל

New member
הפתרון שלי...

אמא שלי פתרה לי את הבעיה כשהיא החליטה שכל ציור חדש שלי מתאים בול למשרד שלה... וככה כל מי שעובד איתה מכיר את הציורים שלי, ולי אין בעיות של מקום! חוץ מזה, תמיד יש סבתא שרוצה ציורים, או חברים או אחים, לא? ועוד דבר: גם אם אין מקום אפשר לשים במגירה, העיקר להמשיך לצייר!!!!! מגי

oren*

New member
במקרה שלי אלה החברות של אחותי,

אחת מהן אפילו בבלגיה שלחה אליי תמונות של החדר שלה עם הציורים שלי.
במשרד של אבא יש שתי יצירות, אמא גננת אז לא ממש כדאי לתת לה ציור כי הילדים בגן יהרסו אותו. תמיד תמיד יש מי שרוצה ומי שאוהב, וכמובן אפשר להעלות צילומים לפורום ואולי מישהו כאן ירצה לקנות ממך ציורים

untitled

New member
גם אני עשיתי ככה

יש ציור אצל הדוד ואצל סבא ויש לי גם כמה קירות בבית של חברים שלי לעשות וחוץ מזה, הציורים שלי הם על בדים, אני שונא לצייר על דופלקס

למעלה