בעיה..

lemon girl

New member
בעיה..

אני בת 21, לא בתולה,.אך יחד עם זאת, יש לי בעיה.... עם - טמפונים... ניסיתי לעבור מתחבושות לטמפונים, עד כאן הכל טוב ויפה. אני מחדירה את הטמפון, משאירה את החוט בחוץ אבל כל הזמן מרגישה אותו לוחץ בפנים, וזה בכלל בכלל לא נוח... אני יודעת שזה עד הסוף ושזה במקום הנכון , מה שלא ברור לי זה איך הדבר הקטן הזה לוחץ עליי וכל כך מורגש (טמפון הרבה יותר קטן מ 20 ס"מ מן הסתם...). כשאני יושבת זה הכי לא נוח. בקיצור, אני די מתבאסת מזה כי בא לי כבר לעבור לטמפונים, הבנתי שזה הרבה יותר נוח ככה... עצות?

talushy

New member
הנה הבעיה שלך.

אם תחשבי על זה כל הזמן, את באמת תרגישי! תתעלמי מזה, בהתחלה באמת בכמה דקות הראשונות את מרגישה ולא נוח, אבל אחרי זה אני שוכחת בכלל שזה בפנים!! :)

מי אמר לך

שזה עד הסוף? אני בעבר הייתי שמה טמפונים ותמיד זה הציק ולחץ אבל נשארתי איתם, ופעם אחת בטעות דחפתי יותר וזה היה מעולה! לא הרגשתי כלום! ומאז אני תמיד עושה עמוק יותר.

נראה לי שי שלי את הפתרון בשבילך.

דבר ראשון הרבה יותר נוח וממומלץ להשתמש בטמפון עם מוליך... אני מכירה את ההרגשה הזו שלא נוח לשבת וזה מציק כהוא יוצא. פשוט תבדקי, על כוד החוט בחוץ אין לך מה לדאוג. תנסי לדחוף אותו יותר פנימה עד שלא תרגישי. נראה לי שאת פשוט לא מכניסה אותו עד איפה שצריך. בהצלחה

למעלה