בעיה

טלי72

New member
בעיה

אני כבר על סף יאוש, השקעתי כל כך הרבה בלימודים ואני פשוט לא עוסקת במקצוע. כל כך רוצה לעסוק במה שלמדתי אבל רובם אומרים שאני over quallified. אני עם תואר שני במנהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש ואני שולחת קו"ח למחלקות משאבי אנוש בארגונים שונים. אני גם מציצה בעיתונים בלוחות דרושים וגם לשם שולחת אבל שום דבר לא קורה. אולי זה בגלל שמי שקורא את קורות החיים שלי היא אותה בחורה מאותו תחום ואז נמנעים מלכתחילה מתוך פחד של תחרות ? מה עושים, יכול להיות שאני זו שלא מוכרת את עצמי טוב ?

תואר שני

בימינו תואר שני לא מעניק כלום, וכך גם תואר ראשון. אין לצפות מלימודים לאפשר לך לעסוק במקצוע, וזאת למעט מספר תחומי לימוד כגון רפואה, ראיית חשבון, וכו'

משאבי אנוש

יתכן שאת מציגה מועמדות למשרות פקידותיות במשאבי אנוש שאינן דורשות תואר שני, ומכאן האמירה שאת OVER. אם את מוכנה למלא תפקידים כאלה כדי להתחיל משם, כדאי לציין זאת בקורות החיים. היינו להתייחס לכך שאת עשויה להראות כ-OVER אבל מוכנה למלא תפקידים זוטרים במחלקה למשאבי אנוש. ניסית להעזר במשרדי השמה?

טלי72

New member
משאבי אנוש

בהחלט ניסיתי דרך חברות השמה, אני לא מחפשת תפקידים זוטרים, אך אין לי כל בעיה להתחיל ממקום זוטר במקום שמעודד קידום. נהוג לציין הערה כזאת בקורות החיים? האם יכול לעזור אם לגבי משרות מסויימות אשמיט בקורות החיים את היותי בעלת תואר שני?

משאבי אנוש

לא הייתי משמיט את קיומו של התואר. אין סיבה להתביש בו. במכתב נלווה- לא בקו"ח הייתי מסביר את ענין הגמישות והנכונות למלא תפקידים התחלתיים.

למעלה