בעיה

ocean boy 22

New member
בעיה

הייתי היום בקופת-חולים, לברר תוצאות של בדיקת-דם שעשיתי. כבר כמה חודשים אני מרגיש תשישות, עייפות, חוסר אנרגיה/מרץ, רצון לישון כל הזמן. הרופא הקבוע לא היה היום, אז רופא אחר ישב איתי. אלוהים, הוא כ"כ הזכיר לי את הרופאים הרוסיים מהצבא. "בדיקות דם תקינות, בדיקה גופנית תקינה, מדובר בתחושה סובייקטיבית - תדבר עם רופא המשפחה". יצאתי מהחדר בעצבנות - מה זה הדבר הזה? ככה הוא מנפנף אותי? אני אומר לו שאני עייף כל הזמן, והוא אומר שבדיקת דם תקינה. מה לדעתכם זה יכול להיות??

../images/Emo6.gifסליחה שאני צוחקת אבל כולנו היינו

שם. שנים של בדיקות דם תקינות. יש כאן אנשים שעברו גאסטרוסקופיות (תקינות) ועוד בדיקות לא נעימות - כולן תקינות. פיברומיאלגיה וגם תשישות כרונית מתאפיינות בעייפות כרונית ובדיקות תקינות. אבל זה לא אומר שאין בעיה.... וזו יכולה להיות אחת הבעיות שמוכרות ע"י הרפואה המשלימה אבל לא ע"י זו הרגילה. בעיות כמו: קנדידה, היפוגליקמיה וחוסר איזון אנרגטי. דבר עם רופא המשפחה. בדוק היסטוריה של מחלת הנשיקה. בדוק מצב בלוטת התריס, העלה בפני הרופא שלך אפשרות של תשישות כרונית (אינך מתלונן על כאבים אז זה לא פיברו) בינתיים אתה מוזמן לקרוא את הקישורים והמאמרים בפורום. בינתיים אתה מוזמן לקבל את תמיכתנו המלאה - אתה לא לבד! לא שזו נחמה, אבל אנחנו לפחות מבינים על מה אתה מדבר.

B Positive

New member
לדעתי

זה נשמע כמו חוסר מודעות ואטימות מצד הרופא... אבל מן הסתם לא לאבחנה הזו ציפית. מצטרפת להמלצות שניתנו לך לגשת לרופא המשפחה ולבצע בדיקות. ובמקביל לנסות ולתת קצת "דחיפה" לגוף, ע"י ויטמינים ובכל זאת למרות התשישות לבצע פעילות גופנית קלה שתסייע לשמור על הגוף. תרגיש טוב, B

למעלה