בעיה.

asitace

New member
בעיה.

אני ובן זוגי יחד כבר כמעט שנה. ובערך מתחילת הקשר אני מרגישה שאני יוזמת ממש הרבה יותר ממנו, וזה נותן לי הרגשה רעה, קשה לי להאמין שהוא לא נמשך אלי (למרות שזו אפשרות שאני לא פוסלת) כי אני נראית טוב וחוץ מזה הוא תמיד טורח להחמיא לי. וזה מוזר לי כי זו פעם ראשונה מנסיחוני הלא דל, שאני חשה שאני נמשכת למישהו מאשר נמשכים אלי. אני מאוד מובכת לדבר איתו על זה ודי מעדיפה שלא. האם זה נשמע מוכר למישו? האם למישהו יש טיפים/ לבחון את הדברים?

תראי אסיית....

ציינת שאת כבר שנה במערכת ייחסים. אתמול במקרה חברה טובה שלךי שוחחה איתי על זה...( אבל, זו לא את..) יכול להיות מאוד שנכנסתם למעיין רוטינה בייחסים שלכם, נכנסתם לאיזור המונוטוני... גם החבר שלה, לא יוזם, לפעמים אין לו כוח... או שהוא נעלב מכל מילה שהיא אומרת לו במיטה... תנסי לשבור שגרה, לנסות דברים שונים, לאו דווקא בסקס כי אם בזוגיות שלכם... ואגב, לא טוב להיות מובכים מזה, זה מראה על אי פתיחות בניכם. עיצתי לך, כן, דברי איתו, שתפי אותו במה שמפריע לך, אולי תגלי תשובות שיפתיעו אותך ולא רק אותו...

asitace

New member
פירסט...

יש כאן טעות קלה בדבריך, אנחנו לא נכנסנו לשיגרה למעשה זה כאילוהכרנו אתמול שלשום, מלבד זאת הבעיה קיימת בערך מאז שהכרנו (מתוך כל הפעמים הוא יזם ואני לארג'ית משהו כמו 5 פעמים)

יכול להיות שיש לו חסימה מינית..

ואני מתכוון....הוא פשוט ביישן למרות שהוא יודע שאם הוא יזום אז כן יהיה סקס..?

יקירה, אין פתרונות פלא במערכות

יחסים... מה את רוצה שאומר לך..להציע לצרף מישהי ואז הוא יידלק, לא, אבל אם את מרגישה שיש בעיה, הכי טוב זה לשוחח, לשתף אחרת, מי יודע, אולי הוא בכל לא מרגיש שיש לך בעיה..ואת סתם הורגת את עצמך במחשבות..

asitace

New member
אני יודעת.

אני לא יודעת למה ציפיתי. אתה צודק. ביי לעת עתה.

ארטימיס

New member
../images/Emo185.gif

זה מאוד מאוד מוכר לי מאמי... אני בעצמי לא יודעת מה לעשות אם זה. אשמח לקבל עצות ביחד איתך!!

ארטימיס

New member
לך ללמוד!! וגם אני אלך לי..צ'אווו

תשמעי חמודה. הפתרון היחיד הוא

לדבר איתו, אולי זה מביך אבל זו הדרך שתדעי מה הוא חושב וככה תמצאו פתרון יחד. זה עדיף מאשר שאת תשברי את הראש מה הוא חושב כשאת פשוט יכולה לשאול אותו... חוץ מזה שנה זה לא יום, ומתישהו תצטרכי לדבר איתו על דברים אישיים.

../images/Emo140.gif

היי וברוכה הבאה... עדיף לתקשר. זה עדיף, אבל אם לא, אז הצעה בכל זאת: להימנע לחלוטין מליזום תקופה ולראות מה קורה...

ToryMaster

New member
אז תנסי שוב

תקשורת זו הדרך היחידה לגרום למערכת יחסים לעבוד

למעלה