בעיה

a d i 111

New member
בעיה

הרכזת שלנו סובלת כבר כמעט 11 חודשים אצלנו במושב מתנאים חרא! משלמים לה שכר של רעב והיא עובדת כמו חמור ואין אף אחד בכל הישוב המחורבן הזה שמוכן להתנדב לעזור או משהו היא אמרה שהיא רוצה להתפטר בקרוב... עכשיו אנחנו שאין לנו גרעין במועצה תלויים בעיקר ברכזים.. בשנתיים האחרונות החלפנו כבר 5 רכזים שמי שהחזיק הכי הרבה זמן לפניה החזיק רק 5 חודשים כל רכז אצלנו מתפטר בגלל התנאים הנוראים שהישוב נותן אני חושב שהרכזת שלנו מחיזקה כמעט לבד את כל ההדרכה בישוב למרות שאני יודע שאין דבר שהיא עושה שאנחנו לא יכולים לעשות לבד אבל בכל זאת אני לא רוצה שהיא תעזוב היא חשובה לי והיא אחת הרכזות הטובות שהייתה לי מאז שהתפרק הגרעין... מה אנחנו, צצות ההדרכה במושב, יכולים לעשות כיד שהיא לא תתפטר בבקשה מי שיכול שיכתוב הצעה לפיתרון... תודה עדי

נ ו ם

New member
להכין עצומה

ולהחתים עליה גם הורים. לדבר עם הועד, עם הועדת חינוך של המושב, עם מחלקת חינוך של המועצה.

a d i 111

New member
עדי

אתה יכול קצת לפרט.. כאילו זה היא שרוצה להתפטר.. ולא שרוצים לפטר אותה ועוד משהו התווסף היום גם אין לנו מאיפה לשפר את התנאים שלה.. כי לישוב אין כסף! או משהו שנראה כמו כסף

פשושונת

New member
תעזרו לה אתם....

בתור מדריכים או משו כזה... תורידו את הלחץ ממנה שתקחו דברים שאתם יכולים לעשות ותעשו אותם במקומה.....

a d i 111

New member
כן אבל..

היא לא עושה כל כך הרבה היא עובדת איזה 12 שעות בשבוע אבל עדיין המשכורת שלה חרא כל המועדון שלנו מטפטף ואף אחד מההורים או מועדת חינוך של הישוב לא מוכן להתנדב לעזור החברים פה מציעים שביתה שנפסיק את הפעולות עד שיביאו לנו תנאים טובים יותר אבל אני לא בטוח איך זה יעזור

פשושונת

New member
לא נראה לי באמת שזה יעזור...

שביתה לא תעזור לדעתי כי כנראה שלמושב אין מה לתת יותר... המושב נמצא באותו לחץ כמוכם.... אני אומרת שתקחו אתם יוזמה ותתנדבו להשיג כספים.... כמו שי"ב לקחו יוזמה לאסוף בקבוקים.... תעשו משהו דומה... מכירה של משו... תרוויחו כסף ותתקנו את המועדון... או... שתלחו למזכירות של הישוב ותבקשו מקום חילופי... אנחנו את הפעולות עושים במקלטים....

a d i 111

New member
כן זה נראה לי..

אני ידבר עם האנשים פה.. ננסה לעשות משהו בתקווה שהרכזת שלנו לא תתפטר תודה

a d i 111

New member
*זכר*

אני בן כאילו זכר.. אבל לא נורא אני כבר רגיל שטועים

חחח ממש לא..

חוץ מזה עזבי אתזה שיש לו שם יפה [עדי
]... גם רציתי לשאול אותו קודם, בקשר לזה בגלל הקטע עם הרכזת.. סתם עניין אותי איזה מועצה זאת.. חוץ מזה, אני בעד להכיר אנשים חדשים כל יום - ואם מזדמן אז למה לא?!

a d i 111

New member
כורזים

כורזים מבואות חרמון המועצה עם הכי פחות מורל והכי פחות כסף בארץ!!

אחח.. מבואות חרמון..

מכירה משם כמה אנשים .. במסעחוף הכרתי חח ויש לי משפחה בראש פינה שזה ממש קרוב לכורזים.. ממ ובקשר לרכזת שלך.. עלה לי עכשיו רעיון.. מה דעתכם לשלוח מכתב למועצה ולהגיד איך שאתם רואים אתזה ואת ההשקעה של הרכזת.. תחשבו עלזה
בהצלחה ותעדכן אותנו - עדי :)

a d i 111

New member
כן

כן אני יודע למדתי עם נמרוד ביסודי... ואני מכיר כבר את אחותך שנה שעברה יצאנו אנחנו ומרום גליל ביחד ליוסי יפה וחנוכה והיא סיפרה לנו על דודים שלך ובקשר לרכזת זה בסדר בנתיים היא נשארת עד אפריל.... לפחות יש לנו זמן לחשוב בנתיים תודה בכל זאת

מממ מגניב...

טוב לדעת שאנשים יודעים עלי דברים..:) [אההה ותקלטו - הוא אמר שהיא אחותי
][עזבו, קטע של אחים קטנים
]

a d i 111

New member
אמרתי בכוונה

אני יודע אני מכיר את זה גם.. גם לי יש, טוב לפחות הייתה, אחות גדולה בתנועה...

למעלה