בעיה...

• פותח הנושא urip
  • פורסם בתאריך

urip

New member
בעיה...

ברשותי IPOD 40GB, לפני כמה ימים ביקרתי חבר שברשותו IRIVER, והוא ביקש ממני להעביר לו מוזיקה מה IPOD למחשב שלו ול IRIVER העברתי את הקבצים, אבל כמובן שהIRIVER לא יכול לנגן אותם כי הם בפורמט AAC...... מה עושים עכשיו?? זה מאוד נחמד שAPPLE ייצרה פורמט חדש לקובצי מוזיקה שאמור להיות יותר טוב והכל, אבל מה אני עושה אם אני רוצה להשתמש בקבצים האלו דרך מכשיר אחר או תוכנה אחרת, למשל WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER..... די מעצבן כל הסיפור הזה...

LinkTree

New member
הבהרות

ראשית ה AAC הוא בכלל לא פורמט חדש ובטח לא של APPLE הוא פשוט פורמט יותר חדש מ MP3 שנותן איכויות כיווץ יותר טובות (כמו שתגיד שחברה מסויימת שמיצרת DVD שמנגן DIVX יצרה תקן חדש ובDVD של מישהו אחר אי אפשר לנגן את זה אלה רק MPEG2 (DVD רגיל. שנית חוץ מ ITUNES שיכול להמיר סתכל בקישורים למטה - כמה דוגמאות (באדיבות GOOGLE כמובן
) בהצלחה

urip

New member
איך בITUNES?

איך אני ממיר את הקבצים בITUNES? מAAC לMP3 או ל WAV?

TheRealDeal

New member
עדיף ישר לפורמט שאתה רוצה

כל קידוד מיותר מאבד מהאיכות... אם אתה ממיר למפ3 הייתי ממליץ ל320KBPS

finding nemo AB

New member
אתה כאילו צוחק עליו?

אני מנסה להבין מה כתוב והבנתי גיגה ביט פאר סקנד... חחח שזה מלאה ואני בטוח שאין כזאת איכות בכלל! אז אתה

TheRealDeal

New member
זו לא הגזמה

320KBPS לקידוד שני אחרי שהוא קידד כבר לMP3 זה כדאי אם אין בעיה של מקום... לי אישית אין בעיה של מקום לא על המחשב ולא על האייפוד, אז אני לא מקודד לAAC כדי שלא יהיו בעיות להעביר למחשבים של חברים וכו'.. אני משתמש ב192KBPS של MP3.

זה מיותר ביותר.

הוא לא יכול להוסיף איכות, הקידוד מחדש לא יעשה שום דבר. 192 זאת איכות מצויינת לMP3 בכל קידוד.

JustThomas

New member
שישים את זה בWAV או AAC

וזהו, למה לקודד בכלל.... חחחח... לדעתי מעל ל192KBPS אין טעם. (יש הבדל, רק אוזן מיומנת עם מוניטורים וכרטיס קול איכותי תוכל להבדל)

urip

New member
כנראה שלא הבנתם...

אין לי בעיה זה בAAC כל עוד זה על הITUNES או בIPOD, אבל ברגע שאני רוצה להעתיק קבצים לתוכנה או מכשיר אחרים, איך אני מעביר את הקבצים לפורמט אחר? LINK TREE נתן לי כמה קישורים, תודה, אבל אני מנסה להבין איך עושים את זה בITUNES

LinkTree

New member
בפשטות

ראשית אתה צריך לומר ל ITUNE שאתה מעוניין שהוא יעביר שירים ל MP3 - ככה: Edit -> Preferences ->Importing ואז לשנות שם ל MP3 ברמת קידוד המבוקשת. אחרכך פשוט ללכת לכל שיר (או קבוצת שירים אפילו) קליק ימני ולבחור convert selection to MP3 זה הכל :)

למעלה