בעיה

בעיה

בעיה הבואה שלי לא נירגעת מאז הסיפור שהיה עם ההאכלה שהעלתי לפרום (ההאכלה הזאת הייתה ליפני שבוע בערך) והיא לא נירגעת ביום שישי ליפני כיפור ניסתי להכניס תיד לתרריום והיא ניסתהלינשוך אותי אבל הצלחתי לעיף תיד החוצה מהטרריום ליפניי שהיא נשכה אותי איך אני מרגיעה אותה?? אחריי הכול אני לא יכול להכניס תיד לטרריום כי היא תינשך אותי...

עצה קטנה ממני

שים חולצה ארוכה ותכניס תיד אם תקבל ביס לא נורא אני קיבלתי כמה ביסים וזה לא כואב ע כל כך

naja

New member
יש לה מקום מיסתור?

אם לא, יכול להיות שזו הבעיה. אצל נחשים צעירים מחסור במקום מסתור עלול לגרום לתוקפנות וכמובן שאם אין מקום מסתור הנחש רואה כשאתה מגיע ונכנס לכוננות. אפשרות נוספת-מדובר בתגובת אכילה(היא מזהה את היד כטרף ומנסה לצוד). גם הבעיה הזו תיפטר בעזרת מקום מסתור. אם יש לה מסתור, פשוט תמתין שהיא תשב שם בשקט ואז תרים את המסתור ומיד תרים את הנחש(ממרכז הגוף, לא מהזנב או מהראש).

יש מקום

יש מקום מיסתור אבל היא לא ניכנסת אליו ומה בקשר ללשים כפפה על היד לא רעיון טוב???

אולי תפסיק להציק לו...

תן לו את הזמן שלו שיירגע,תיבדוק שהוא לא עשה קקי בבית שלו כי אצלי המתכדר במידה ועשה קקי בבית הוא יוצא ומוצא לו מקום אחר עד שאני מנקה לו והוא חוזר,אולי זה לא קשור לתוקפנות אבל שווה לנסות.

מה הקשר

אני לא מציק לו ביכלל לא הכנסתי את היד לטרריום כי כבר מבחוץ ראיתי שהוא לחוץ הכנסתי תיד לטרריום רק אחריי שבוע והוא ניסה ליתקוף אותי

למעלה