בעיה...

בעיה...

לפני כמה ימים גיליתי שהילד שאני אוהבת אוהב מישהי אחרת... אחר כך גיליתי שהחברה הכי טובה שלי אוהבת את מי שאני אוהבת ... הילדה שמי שאני אוהבת אוהב יש לה חבר.... היא גילתה שמי שאני אוהבת אוהב אותה... היא שידכה לו את החברה הכי טובה שלי שגם אוהבת אותו.... החברה הכי טובה שלי ידעה שאני אוהבת אותו.... והוא מחבב אותה מאוד מאוד .... עכשיו מה קורע אותי זה שאני רואה את החברה הכי טובה שלי מנשקת לפעמים את מי שאני אוהבת וזה קורע אותי... בא לי למות... והחברה הכי "טובה" שלי ידעה את זה ... אם היו מנסים לשדך לי אותו הייתי אומרת לא... כי גם חברה שלי אוהבת אותו.... בקיצר אני מרגישה חרא

סתיו מם

New member
נשמע באמת בעיה קשה../images/Emo4.gif

אני מקווה שהבנתי נכון, אבל נשמע לי שהחברה שלך לא ממש התחשבה בך. וזה לא ממש חברי... איך הית רוצה לראות את כל העניין הזה נפתר? תכתבי לנו, ואז נוכל אולי ביחד לגבש תוכנית פעולה.

רותם271

New member
אני לא כל כך הבנתי... |צ'לי|

רגע החברה ה"טובה" שלך לקחה לך את הילד שאהבת?! לא הבנתי.. אם כן אז היא ממש לא בסדר!! וגם אני חושבת שסתיו צודקת... תעדכני אותנו ונוכל להכין פעולה ולתמוך בך...

shooshoo2

New member
גם לי...

יש את אותה הבעיה!!!! ראיתי את החברה הכי טובה שלי מתחרמנת עם מי שאני אוהבת והיא שמה עליי ועוד מול הפרצוף שלי!!!!! והיא עוד הראשונה שסיפרתי לה שאני אוהבת אותו!!! אז מצידי שתלך להיזדיין כי אני לא הולכת לדבר איתה יותר בחיים שלי!!
לינקין פארק שולטים

i l i

New member
מור?! קושמרו?!

גנבת פורומים!!!!!!!!!!!!!!! ואיי לא ידעתי שאת פה! את שומעת.. אל תעשי מזה סיפור.. הוא לא שם עליה בכלל... ראיתי... אל תדאגי אני אורת והילה נדפוק לה שיחה מחר ונראה לה מה זה... ובקשר לעומרי.. בטחי בי.. הוא לא רואה אותה ממטר!!!

shooshoo2

New member
אני בדיכאון...

אני מתערבת איתך שספיר רק עושה את עצמה... היא לא באמת בכתה ב
כאילו מה היא חושבת את עצמה.... היא מתחרמנת איתו מול הפרצוף שלי
אני כל כך מטומטמת
בחיים שלי לא הייתי צריכה לחשוב שהיא באמת החברה הכי טובה שלי
פ-א-ק-
אני כל כך שונאת אותה וכועסת עלייה עכשיו
בחיים שלי לא חשבתי שהיא כזאת
אני לא מתכוונת לדבר איתה בחיים
ואני רצינית הפעם....