בעיה...

Lion_Heart

Well-known member
בעיה...

נקלעתי לצרה קטנה (גדולה...) החבורה שאני בה נקלעה ליער של דרואידית מסויימת. אחד מהחבורה נראה מטיל 2 (!) כדורי אש לתוך היער, אך הוא טוען שזה לא הוא, וכל הסימנים מראים שזה אכן לא הוא. הדרואידית דרשה את המוות שלו, שירות של 20 שנה, או קווסט רנדומלי בתמורה... הלכנו על הקווסט... במבט אחרוה, הייתי פשוט מוסר את האידיוט לידיה וגומר עם זה... הקווסט הוא לחסל ערפד שגר בגבול היער... לא הכי קשה לחבורה ברמות 8-9 נכון? אז זהו, שמחבורה של 5 אנשים ודב"שית, הגיעו אל הערפד רק שני שחקנים ודב"שית אשר היו במצב להלחם... כאשר נשמתו של אחת הדמויות (אלו שלא יכלו להלחם) כלואה בתוך כדור בדולח מוזר, ודמות אחרת (קוסם שמתמחה בברקים. הרבה ברקים... גם לא יכול להלחם, וכנראה יתקיף אותנו...) מוקסמת על ידי הערפד... עכשיו, אחרי שיחה ארוכה עם הערפד הגענו איתו להסכם... הוא חס על חיינו (ובדרך נותן לנו כמה וכמה דברים נורא נחמדים) אם אנחנו מחסלים את הדרואידית. (ברגע שהדרואידית מתה הוא משתלט על היער בלה בלה בלה) פה מתחילה הבעיה... אני ריינג'ר!!! זהו מעשה מרושע בעליל, גם אם לא מבחירה... יש למישהו הצעה איך מתמרנים את המצב??

snift

New member
למה לא מבחירה ?

האם הערפד מחייב אותך לעשות זאת בדרכים קסומות ? יש לך מספר אפשרויות : 1. לא לבצע את העסקה עם הערפד. 2. לבצע את העסקה ולבגוד בערפד. 3. להפסיק להיות ריינג'ר "טוב" ולהפוך להיות סייר "רע" או "ניטרלי".

iguessgrampy

New member
אני חושב שהריינג'ר חייב להיות טוב

אלא אם הוא רוצה להיות fallen ranger אם יש דבר כזה.חוץ מזה יש לכם עוד אפשרות: ברחו מהאזור תשאירו את היער הארור הזה מאחוריכם ואל תביטו לאחור

timur97

New member
כמה רעיונות

קודם כל היותך ריינג'ר לא ממש קשור לעניין. לריינג'ר מותר להיות רשע ולהרוג על ימין ועל שמאל. הבעיה היא אם אתה טוב good-aligned . עם הערפד לא משאיר בני ערובה, ושולך את כולכם מהלחם בדרואידית אז תסכימו ותברחו. בכל מקרה, לדעתי הצלת חיים (שלכם במקרה זה) מצדיקה כל מעשה. אם אתה לא good אז אין בעיה בכלל. מה ה alignment שלכם?

דרואידית נקמנית.. ערפדים מטומטמים..

ובכן.. מה לגבי.. לקחת מהערפד את כל מה שהוא מציע לכם.. ללכת לדרואידית.. להטיל -עליה- כדור אש ולקחת כל מה שיש לה.. לשרוף את היער כשהערפד בתוכו ולברוח הרחק אל תוך הלילה ? אהה שיט.. כתוב לך שם "נטיה:טוב" ? אוף.. או ברצינות.. נראה ששתי הדמויות האלה (הדרואידית והערפד) מאיימות עליכן איומי סרק שאין להן באמת איך לאכוף.. הרי.. מה מונע מכם פשוט לעזוב את המקום ? מהפרטים שחלקת איתנו.. שום דבר.. אבל אני לא אתפלא אם יופיע במקרה בלוק(עלילתי) בדרככם.. זה מזכיר לי תקרית שבה כל אחד מחברי הקבוצה (השחקנים) התלונן שהוא ממש לא מבין למה החבורה נשארת בטירה.. "אז תצאו" עניתי להם.. "מה זתומרת.. תצאו?" ח.. בלוק עלילתי מצד השחקנים.. לא רק שה"מים חוטאים בזה

סנדרין

New member
איך הדמות שלך הייתה מגיבה? ../images/Emo142.gif

תחשוב במקומה, וזה מה שתעשה, בין אם זה משתלם (מבחינת נק"ן, חפצים, אצטרה) ובין אם לא, בין אם זה נכון ובין עם לא. ככה זה משחק תפקידים, תחייה עם זה
.

למעלה