בעיה

בעיה

אזור הטסטים שלי בפתח תקווה ואני גרה קצת רחוק משם. עכשיו המורה שלי אמר שאני צריכה לקחת כפולים כדי לתרגל בפתח תקווה כי שיעור אחד לא מספיק ככה חצי שיעור הולך לי רק עד שאני מגיעה לאזור הטסטים זה נשמע לכם הגיוני? אם אני אציע לו שהוא ינהג עד לשם ואני אחליף אותו באותו אזור אתם חושבים שהוא יסכים? למישו יש אותו מקרה שהוא גר רחוק מאזור הטסטים? מה הוא עושה? ועוד בעיה אני שיעור 13 וכמעט כל שיעור המנוע נכבה לי איזה 3-4 פעמים. אם זה כשאני עוצרת ברמזור או לפני מעבר חצייה. השאלה שלי זה כמה זמן לקח לכם להתרגל לקלאצ' ומתי המנוע פסיק להכבות לכם באופן קבוע (אם זה קרה)? תודה מראש

liran610

New member
הוא סתם מושך אותך

איזה שטויות איזור טסטים לא אזור טסטים את רק בשיעור 13

כל אחד לומד מתי שזמנו הגיע

ויש אנשים שזמנם מגיע בשיעור השלישי או הראשון או אף פעם אולי זה טוב בישבלך לעבור לאוטומט

I m T h e O n e

New member
אני לא מבין למה נכבה לך האוטו

מה הבעיה כשאת מתקרבת לעצירה תבלמי באיטיות וכשאת לפני עצירה מוחלטת פשוט תלחצי על הקלאצ' עד הסוף ממש לא מבין מה הסיפור פה את צריכה לתכנן את העצירה לא לעצור ברגע האחרון וגם כשאת עוצרת אל תלחצי(קמץ ב ח') פשוט תלחצי על הקלאצ' כשאת בולמת לפני שזה עצירה מוחלטת אני אישית התרגלתי לקלאצ' שיעור 1-2 אני שעור 9 והמנוע נכבה לי פעמיים סך כל השעורים

SCRAMBLER

New member
תני יותר גז

מקסימום הגלגלים יפרפרו, עד שתלמדי את כמות הגז שיש לתת... אל תדאגי, את רק בשיעור 13 וזה די מוקדם...

be_roo

New member
מומלץ לתרגל את האיזור בו תבחני

למרות שלכאורה נהג אמור לדעת להסתדר במקום לא מוכר, הרי שסיטואצית הטסט מלחיצה גם כך. ואין שום סיבה שהמורה שלך ינהג עד לשם ולא תשלמי לו, גם הזמן שלו שווה כסף לא רק השימוש עצמו באוטו.

SeanZoR

New member
גם לי נכבה האוטו ככה ובקשר לאיזור

דבר ראשון אל תדאגי או תתרגשי בקשר לזה שהאוטו נכבה (אני אצדק אם אני אומר שגם המורה לא מתרגש כשזה קורה?) , עם קצת תירגול האוטו יפסיק להיכבות לך. לי זה קרה עד שיעור 19 בערך , והיום (שיעור 22) אני מרגיש שהשתלטתי על הבעיה ואני כבר נוהג מצוין בלי לחשוב יותר מדי על הקלאץ'. בקשר לאיזור של הטסטים הייתה לי אותה בעיה אבל פתרתי אותה. תבקשי מהמורה שיפגש איתך באזור של הטסטים (במקום איפה שאת בד"כ נפגשת איתו). את לא יכולה לצפות שהמורה יהיה הנהג הפרטי שלך ויסיע אותך לאיזור של הטסטים על חשבונו , בשביל זה יש נהגי מוניות.

נשמע לי מאוד מטומטם שאני אסע במונית

עד לאזור הטסטים. אני לא מצפה שיהיה הנהג הפרטי שלי אבל הוא ידע שאני גרה קצת רחוק ויש להתחשב בכך. ורחוק זה בערך 20 דק ו20 דק' זה חצי שיעור. אני לא מתכוונת לשלם בנוסף לשיעור נהיגה גם למוניות!

gilka

New member
ולמה הוא צריך לשלם על זה?

כמו שאני רואה את זה יש לך כמה אפשרויות: 1. לעשות מה שהוא מציע- שיעורים כפולים. 2. לשלם על מוניות 3. ללמוד באיזור שלך. אחרי הכל, את תנהגי בכל מיני מקומות, ואין שום סיבה שתכירי בע"פ את הרחובות שתנהגי בהם בטסט. 4. כמובן שתמיד יש את האפשרות של לעבור מורה, למרות שאני לא חושב שזה רלוונטי כאן. בקיצור, אין שום סיבה שהמורה שלך יספוג את זה.

SeanZoR

New member
נשמע לי מאוד מטומטם

שאת חושבת שהעולם סובב סביבך. זה בעיה של המורה שלך שאת גרה רחוקה?

איזה עולם?!?!?!?!

זו לא בעיה שלו שאני "גרה רחוקה" ובטח ובטח שלא בעיה שלי אני רק אומרת שהוא ידע את המצב ! "בואי תתחילי בשיעורים מור, הכל יהיה בסדר"

be_roo

New member
זו כן בעיה שלך, עובדה

לא הבנתי מה הבעיה לקחת שיעורים כפולים? זה לא עולה לך יותר, את מקבלת תמורה מלאה לשיעור, לא מתבזבז לך זמן או כסף. אז מה הבעיה?

SDRules

New member
אז ככה.........

קודם כל תגדירי "רחוק".. יכול להיות שזה מרחק שהמורה שלך בהחלט יכול לעמוד בו וזה פשוט לא נוח לו לבוא לשם בשביל "רק" שיעור אחד.. וכך זו בעיה שלו! דבר שני.. אין לך אפשרות ללמוד במקום יותר קרוב למקום מגורייך?.. תבדקי את זה, זה יכול להיות יותר שווה לך! תראי.. אני לומדת בעיר אחרת, בעיר השכנה שלי.. המורה בא לקחת אותי כל שיעור מהבית (כפולים כמעט ולא יצא לי לעשות בכלל) לעיר שבא אני אבחן, מתרגל איתי שם ואז או שהתלמיד שאחרי מחזיר אותי הביתה, או שהשיעור שלי בעיר שבא אני לומדת קצר יותר ואז אנחנו גם מספיקים לחזור (אולי יש חריגה של כמה דקות). בכל אופן, אם זה ממש רחוק (כדאי שתגידי לנו עד כמה) אז אולי כדאי שתלמדי במקום קרוב יותר.. אם זה לא כ"כ רחוק, אז זו בעיה של המורה שלך- זה פשוט אי-נוחות שלו, כך שאת לא צריכה "להכנע" לו ולקחת כפולים רק בשביל שלו יהיה יותר נוח!

מממ...../images/Emo105.gif

אני גרה 20 דקות נסיעה מאיזור הטסטים ופשוט כשאני נוסעת לשם אני נוסעת עם התלמיד שאחרי,תבקשי מהמורה שיקח אותך לעיר עם עוד תלמיד וכך את תנהגי לשם ותסעי בתוך העיר והוא ינהג בחזרה ולא תצטרכי לקחת שיעור כפול...

למעלה