בעיה

תאי17

New member
בעיה

הזמנתי מצלמת קנון IXUS400 שהמליצו לי עליה. היום התקשרו מהחנות ואמרו שהיא לא קיימת במלאי והציעו לשלוח לי במקום את ה- Powershots45. מכיוון שאני לא מבינה הרבה בצילום ואף אחד לא המליץ לי על S45 אשמח לשמוע מביני דבר. להחליף או לחכות ל IXUS? תודה.

© DrorZi

New member
לפי המפרטים שקראתי עכשיו:

עברתי ב DPREVIEW עליהן, הן נראות די זהות, לא מצאתי סיבה להעדיף אחת על אחרת, הנסיון שלי עם S40 די טוב, מצלמה שנותנת תמורה מאוד גבוהה באריזה קטנה ונוחה מה הסיבה שהלכת על ה 400 בבחירה שלך
דרור זי.

© DrorZi

New member
תיקונים :

עכשיו אני רואה שה 400 אפילו יותר קטנה מה S45
אולי זה יתרונה ... אני לא חושב שיש סיבה להעדיף אותה על ה S45 בגלל זה גם ככה ה 45 כבר די קטנה ...
דרור זי.

תאי17

New member
הגודל קובע ../images/Emo8.gif

ה- 400 מאוד קטנה, חשוב לי כי אני סוחבת את המצלמה כל היום בתיק. מכרתי את הניקוןCOOLPIX885 בגלל האיטיות שלה (מרגע לחיצת הכפתור ועד רגע הצילום), והבנתי שה- 400 מהירה יחסית אז בנוסף ליתרון הגודל- זה מה שאני מחפשת.

© DrorZi

New member
אז מה יותר קל מלגשת לחנות

ולהכניס S45 לתיק (לא לשכוח להגיד להם שאת לא מנסה לגנוב אותה
) דווקא בגלל שהיא הולכת לתוך תיק, ולא איזה פאוץ קטן שצריך להכיל את כל הבית או לכיס של חולצה הגודל פה לא כזה קריטי לדעתי. להערכתי זמן התגובה של שתי המצלמות זהה לחלוטין השאלה שצריכה להשאל היא מתי כן יהיה את ה 400
דרור זי.

old

New member
הs45 בעת פונקציות רבות יותר

מה400 אבל ה400 קטנה יותר פיזית מבחינת האיכות הs45 קצת יותר טובה לא משמעותי ה400 יהיה בחניות עוד כשבוע וחצי אם חשוב לך הגודל תחכי

למעלה